Înșelăciune cu terenuri, în București. Opt persoane reținute, prejudiciu de peste 1 mil. de euroProcurorii au reținut opt persoane, după ce au preluat și vândut mai multe terenuri, provocând un prejudiciu de peste 1.000.000 de euro.

Inselaciune cu terenuri, in Bucuresti. Opt persoane retinute, prejudiciu de peste 1 mil. de euro
Înșelăciune cu terenuri, în București. Opt persoane reținute, prejudiciu de peste 1 mil. de euro
Foto: apartamente.mitula.ro

"Polițiștii bucureșteni au documentat, în perioada martie-iulie, activitatea unui grup format din șapte bărbați și două femei, cu vârste cuprinse între 38 și 78 de ani, care ar fi preluat din proprietatea unei unități administrativ-teritoriale și a altor patru persoane fizice, 11 terenuri și imobile, solicitându-se în mod fictiv instanței constatarea dreptului de proprietate ca efect al uzucapiunii, ulterior, acestea fiind vândute și revândute altor persoane", informează un comunicat al Direcției Generale a Poliției Municipiului București (DGPMB) remis marți AGERPRES.

Astfel, polițiștii Capitalei au reținut în sarcina membrilor grupului faptul că ar fi indus în eroare părțile vătămate cu ocazia încheierii unui contract de vânzare-cumpărare, pentru o suprafață de teren de 245 m, prezentând un titlu de proprietate viciat, producându-le un prejudiciu de aproximativ 55.000 de euro.

Etichete: înşelăciune, terenuri

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE