În sfârşit, taxiuri mai ieftine la aeroportul Henri Coandă OtopeniFly nu va mai avea exclusivitate pe aeroportul Henri Coanda
Fly nu va mai avea exclusivitate pe aeroportul Henri Coandă

Firmele de taximetrie vor trebui totuşi să obţină permise de identificare şi acces de la administraţia aeroportului, se arată pe siteul Aeroporturi Bucureşti. Aceste permise vor fi acordate gratuit, dar accesul autovehiculelor în zona de aşteptare, respectiv de preluare a pasagerilor se va efectua după achitarea tarifului de acces taxi, în cuantum de 6 lei.

Eliberarea permiselor de acces auto taxi pentru transportatorii autorizaţi în Bucureşti şi judeţul Ilfov se efectuează în maxim 10 zile lucrătoare de la data depunerii solicitării scrise şi documentaţiei menţionate în Regulamentul CNAB/AIHCB pentru desfăşurarea activităţii de transport persoane în regim de taxi.

Autoturismele taxi care deţin autorizaţii emise de autorităţi teritoriale, altele decât municipiul Bucureşti şi judeţul Ilfov, vor putea prelua numai clienţii care i-au solicitat pe bază de contract sau comandă; zona de aşteptare/preluare este amplasată în Parcarea Plecări. La ieşirea din parcare, va fi achitat tariful de staţionare în parcarea publică.

Aceste măsuri au fost luate pentru a pune în aplicare noile modificări legislative aduse Legii nr.38/2003, cu privire la desfăşurarea transportului de persoane în regim de taxi.

Etichete: aeroport, Henri Coandă, Otopeni, taxi, transport

0/0 COMENTARII
Razvan
30 Jun 13:57
+0
VOTURI
-0

Este o iluzie.

Toate taxiurile au 3,5 lei/km,dar noaptea nu vrea nici un sofer sa te transporte cu acest tarif, nu foloseste aparatul, vrea o suma stabilita inainte, de regula aproape dubla decat daca ar aplica tariful afisat (3,5 lei/km).

Stiti cumva unde se poate face o sesizare?

(Nu ca s-ar si rezolva ceva)

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE