În toiul iernii, Poteraş renunţă la serviciile de deszăpezireAdministratia Domeniului Public Sector 6 vrea sa inchirieze opt utilaje de deszapezire
Administraţia Domeniului Public Sector 6 vrea să închirieze opt utilaje de deszăpezire

"Urban a intervenit extrem de greu şi din această cauză nu putem decât să procedăm la contractarea unui alt operator. Este, într-adevăr, o problemă de eficienţă", a declarat pentru B365.ro, Mihai Anghel, consilierul primarului Poteraş care a adăugat că, documentaţia pentru atribuirea serviciului de deszăpezire şi salubritate va fi lansată pe SEAP (Sistemul Electronic de Achiziţii Publice), în cursul săptămânii viitoare.

"În următoarea perioadă, Direcţia Investiţii din cadrul Primăriei Sectorului 6 va proceda la elaborarea unui amplu caiet de sarcini care să cuprindă toate cerinţele necesare unei activităţi de salubrizare şi deszăpezire la standarde europene pentru Sectorul 6", informează administraţia locală printr-un comunicat remis la redacţie.

Contractul de salubritate şi deszăpezire în Sectorul 6, încheiat cu SC Urban SA, a expirat în anul 2008, de atunci fiind prelungit prin mai multe acte adiţionale.  Documentul prevede ca Urban SA să se ocupe de 70% din totalul celor aproximativ 450 de străzi, restul fiind în sarcina Administraţiei Domeniului Public Sector 6.

În urma comandamentului de vineri dimineaţă, primarul general Sorin Oprescu l-a atenţionat pe Poteraş că utilajele nu şi-au făcut treaba cum trebuie pe unele artere din Sectorul 6 astfel că mai existau încă poduri de gheaţă pe Valea Cascadelor şi pe Iuliu Maniu. Mai mult, chiar şi pe Pasajul Basarab era multă zăpadă, mai multă decât în celelalte sectoare şi nu exista niciun echipaj care să intervină la faţa locului, a declarat Oprescu: “pe mine ma intereseaza rezultatul dimineaţă. Alaltăieri la fel: aţi zis că s-a dat cu substabţă antiderapantă: îţi jur – pe drumul Geniului m-am întors cu tot cu şofer.”

Primarul general le-a cerut autorităţilor din Sectorul 6 să spună dacă sunt depăşite de situaţie, pentru a se interveni cu utilaje din alte sectoare. El le-a spus responsabililor că înţelege că pentru situaţia creată de vină sunt orgoliile unora.

Poteraş vrea să închirieze opt utilaje de deszăpezire

Recent, Administraţia Domeniului Public (ADP) Sector 6 a anunţat că intenţionează să închirieze opt utilaje multifuncţionale pentru deszăpezire şi combaterea poleiului. Potrivit cererii de oferte, publicată pe site-ul guvernamental de licitaţii publice, instituţia din subordinea primăriei vrea să încheie un acord cadru, cu durata de un an, pentru care este este dispusă să plătească suma de aproximativ 660.000 de lei cu TVA (157.000 euro). Ofertele pot fi depuse până pe data de 6 Februarie 2012.

Conform documentaţiei de atribuire, utilajele vor fi solicitate telefonic în funcţie de necesităţi, dar dacă este cazul acestea trebuie să stea la dispoziţia administraţiei locale non stop, în 2 schimburi a câte 12 ore. "Reprezentantul achizitorului are obligaţia de a verifica şi certifica efectuarea prestaţiilor prin semnarea foilor de parcurs ale utilajelor şi a centralizatorului prestaţiilor care va fi anexat facturii fiscale emise de către prestator. Achizitorul nu decontează costurile aferente deplasării de la şi la locul de parcare", se menţionează în caietul de sarcini elaborat de ADP Sector 6.

În luna noiembrie 2011, ADP Sector 6 a distribuit asociaţiilor de proprietari circa 200 de tone de sare pentru a îndepărta gheaţa de pe aleile şi trotuarele din jurul blocurilor.

Etichete: contract, Cristian Poteraş, deszăpezire, închiriere, promo, renunţă, Sectorul 6, utilaje deszăpezire

0/0 COMENTARII
robert
01 feb 12:12
+0
VOTURI
-0

Este vorba de fenomene ale naturii pe care nu le putem controla si nici comanda…este totusi iarna …nu e primul an cand s-a intamplat acest lucru si nu va fi nici ultimul an.Oricum simgurii, dupa cum am putut observa, care s-au implicat au fost tot Elena Udrea si guvernul actual.

gheorghe
31 ian 18:47
+0
VOTURI
-0

Masurile luate de guvernul boc au fost cele mai potrivite, chiar daca au fost aspre. Ar trebui sa cautam in istorie cat de dure au fost masurile luate in timpul marii crize 1929-1933.

george
31 ian 18:45
+0
VOTURI
-0

Orice s-ar intampla nimeni nu ar putea sa conduca tara pe un fagas corect decat presedintele Traian Basescu si Premierul Emil Boc, exact asa cum au facut pana acum.

claudia
31 ian 18:44
+0
VOTURI
-0

NU cred ca mai trebuie sa ne intrebam de ce s-a intamplat acest lucru... este subinteles ..tot guvernul boc si presedintele basescu sunt cei potriviti!

tincu
28 ian 23:30
+0
VOTURI
-0

Este incredibil cum se lasa manipulati unii de mass-media si de liderii opozitiei, dar unde nu-i cap.. vai de picioare!! Felicitari guvernului si autoritatilor pentru cum s-au descurcat cu situatia nametilor si ai naturii!! Bravo lor, au muncit din greu si au reusit sa salveze multe vieti!!!

gigi
28 ian 23:13
+0
VOTURI
-0

Daca 3-4 sute de oameni se strang si revendica niste aberatii (mai sunt si bagati in seama), rezulta ca eu in costum si cravata trebuie sa ma duc in alta piata sa ii contest pe acei nebuni? Sau stau civilizat si imi exprim votul din 5 in 5 ani acordandu-i increderea votului investit? Va rog frumos sa ma scuzati ca nu sunt atat de indoctrinat sau platit cu 150 ron sa stau intr-o piata sa urlu ca tampitul pentru ceva ce nu este posibil...

nicu
28 ian 22:40
+0
VOTURI
-0

Cineva (nu Antena1,2,3,4...) trebuie sa analizeze calitatea celor care prefera sa stea in piata in loc sa produca ceva pentru tara asta. Eu am trecut pe acolo si am vazut niste tampiti care-l vroiau pe regele Mihai, altii cereau carute in bucuresti, iar niste batrani senili insistau pentru pensii.. Toti sunt uniti printr-un singur slogan: jos basescu... Oare nu trebuie sa ne-ntrebam cine pe cine ar trebui sa judece??

seda
28 ian 22:28
+0
VOTURI
-0

Cel mai competent partid ramane PDL-ul

Mimi
28 ian 21:59
+0
VOTURI
-0

Base e de vina ca romanul refuza sa fie competitiv. base e de vina ca tineretul urmeaza facultati precum Spiru Haret, Hyperion sau Lumina. Base e de vina ca aia care plimbau hartii prin institutii sunt dati afara. Base e de vina ca USL nu vine cu o solutie viabila de a "redresa" lucrurile. Si tot Base e de vina ca ninge... Hai sa il impuscam... Sa vina Iliescu la Cotroceni... Tampiti mai sunteti!!!

Lisa
28 ian 21:54
+0
VOTURI
-0

Ne-am saturat de manipularea condusa de liderii USL.

Sebi
28 ian 21:42
+0
VOTURI
-0

CEL MAI BUN PRESEDINTE: TRAIAN BASESCU!!!!

Andy
28 ian 21:34
+0
VOTURI
-0

Poate zapada si gerul au venit la timp pentru a trimite de la Universitate oamenii platiti de USL.

Daca tara ajunge pe mana lui Ponta sau a lui Crin Antonescu vom ajunge cu totii, intr-un timp f scurt, la sapa de lemn.

Gina
28 ian 21:24
+0
VOTURI
-0

Sa ne spuna USL de unde vor lua bani pentru măririle de salarii şi pensii pe care le promit..Criza necruţătoare afectează viaţa a miliarde de oameni. Suntem practic în mijlocul unei crize fără precedent după cel de-Al doilea război mondial.

sasa
28 ian 21:24
+0
VOTURI
-0

e un lucru bun ca basescu a inceput sa deranjeze uslul...inseamna ca s-a spart o bubita...usl o s se destrame pana in toamna....

Mada
28 ian 21:20
+0
VOTURI
-0

Toate manifestatiile aste sunt o minciuna a USL-ului,ei aduc oameni platiti cu suma de 50 de lei pentru a sta in frig si a scanda lozinci anti PDL.

DEXTER
28 ian 21:03
+0
VOTURI
-0

DE 20 DE ZILE TOT AUZIM SI VEDEM PE TOATE POSTURILE DE STIRI....JOS BASESCU....JOS PDL.....ASTA STRIGA CEI DE LA PNL SI PSD....DAR OARE A VAZUT CINEVA SA VINA SI EI CU VREO SOLUTIE LA PROBLEMELE TARII?? NU ISI ASUMA NIMIC...EI DOAR ACUZA SI ARUNCA CU PIETRE....

florin
28 ian 20:56
+0
VOTURI
-0

Criza este a tuturor, nu numai a noastra. Impreuna trebuie sa iesim din ea prin gasirea de solutii , SI NU PRIN URLETE, ISTERII SI DEBANDADA. SA NE LINISTIM UN PIC SI SA INCEPEM SA GANDIM LA RECE, CE SE POATE INTAMPLA DACA CONTINUAM ASA ( cu isterii si situatii disperate manifestate in piata) FACAND JOCUL CELOR CARE-SI DORESC ANARHIE IN TARA SAU NE APUCAM FIECARE DE TREABA LA LOCUL LUI DE MUNCA PENTRU A AJUTA TARA NOASTRA? CRIZA NU TRECE DACA MANIFESTAM, STRIGAM , ZBIERAM IN PIATA SAU LA TELEVIZOR!!!

jhonny
28 ian 20:55
+0
VOTURI
-0

Suntem alaturi de Presedintele nostru Traian Basecu !

jhon
28 ian 20:55
+0
VOTURI
-0

O Romanie serioasa, o Romanie fara USL!

sile
28 ian 20:54
+0
VOTURI
-0

PDL ramane singurul partid serios de pe scena politica

vasile
28 ian 20:54
+0
VOTURI
-0

USL-ul si-a trimis oamenii in strada, iar Ponta si Antonescu stau linistiti in patut la caldurica

fane
28 ian 20:53
+0
VOTURI
-0

Era de asteptat din partea ziarelor ,sa faca atat tam-tam.... sa se faca din tantar armasar...nimeni nu este de vina pentru aceasta vreme...ce legatura are guvernu cu acest anotimp??Credeti ca daca era la putere opozitia nu mai aveam parte de acest anotimp...??

gigi
28 ian 20:52
+0
VOTURI
-0

Nu suntem singurii care ne confruntam cu criza economica ! Trebuie sa avem rabdare si incredere ,nu sa ne lasam pacaliti de USL!

cetateanul
28 ian 20:51
+0
VOTURI
-0

Rusine USL !

bobo
28 ian 20:48
+0
VOTURI
-0

Ne-am saturat de aceste ingineri conduse de clanul usl. Nu mai vrem sa fim manipulati de Ponta si Antonescu.

beny
28 ian 20:48
+0
VOTURI
-0

Numai datorita guvernarii actuale Romania nu este in situatia Greciei si din contra economia Romaniei este intr-un trend ascendent.

ovi
28 ian 20:48
+0
VOTURI
-0

Nu vrem ca Romania sa fie reprezentata de acesti comunisti usl-isti.

miha
28 ian 20:48
+0
VOTURI
-0

In acest moment cand Bucurestiul sta in nameti se vede cu adevarat cat de incompetent este Oprescu. ne-am saturat de atatea promisiuni.

emytza
28 ian 21:45
+0
VOTURI
-0

Sustin Traian Basescu si guvernul Boc....si mai ales PDL-ul...sa moara usl-istii de ciuda:)

edy
28 ian 20:47
+0
VOTURI
-0

Domnu' Oprescu incepem si noi sa curatam strazile sau mai dam un pui de somn?

dan
28 ian 20:47
+0
VOTURI
-0

Ne-am saturat de manipularea condusa de liderii USL.

cata88
28 ian 20:46
+0
VOTURI
-0

USL-ul si-a trimis oamenii in strada, iar Ponta si Antonescu stau linistiti in patut la caldurica. somn usor domnu' Ponta. somn usor domnu' Antonescu.

fun
28 ian 20:46
+0
VOTURI
-0

Doar guvernul Boc poate conduce Romania in continuare, pentru a iesi cu bine din criza si din iarna. Pentru moment, trebuie un efort comun intre autoritatile locale si guven pentru imbunatatirea situatiei generale

ina
28 ian 20:45
+0
VOTURI
-0

Daca ar fi fost vorba sa iasa lumea la dat zapada nu ar fi iesit apropape nimeni,dar cand vine vorba de dus la "proteste" se duc...

Eugen
28 ian 20:44
+0
VOTURI
-0

Saracii postaci USL si sustinatorii adusi in strada de acestia sustin pe antonescu, care invita ambasadorii la intalnire dar apoi nu se trezeste sa se duca la intalnire sau pe dl. Mazare care de atata empatie cu sacrificiile si durerile poporului s-a dus la schi in Austria.

Mimi
28 ian 20:44
+0
VOTURI
-0

Suntem alaturi de presedintele nostru, Traian Basescu! Deciziile luate de catre actualul Guvern au fost cele mai bune! Uitati-va la alte tari (Grecia) in ce situatie se afla. Nu mai condamnati PDL-ul pentru criza mondiala!

didi
28 ian 20:44
+0
VOTURI
-0

oare usl da vina pe basescu pentru aceste zapezi sivremea geroasa ??? ha ha ha

dan
28 ian 20:42
+0
VOTURI
-0

USL prin vocea celor doi papagali face rau tarii. Acum cand tara este sub zapada, ei viseaza fotolii caldute

Cami
28 ian 20:40
+0
VOTURI
-0

Fapte, nu vorbe. O lopata data este un simbol. Cred ca cei de la USL nici atat nu au facut

gina
28 ian 20:39
+0
VOTURI
-0

Toata lumea acuza puterea de cate ceva, dar in ziua unirii pe 24, cei de la putere erau in parlament si la guvern iar cei din opozitie erau la iasi si focsani facand bai de multime si instigand poporul impotriva puterii!! Sa le fie rusine USL-istilor!!!

bobi
28 ian 20:38
+0
VOTURI
-0

Cine solicita demisia? Ponta si Antonescu? Dar ei au solutii reale la criza internationala care are efecte si in Romania? Ponta si antonescu au dat macar cu lopata in fata casei lor?! Antonescu stiu ca nu s-a trezit nici macar pentru intalnirile pe care el insusi le solicitase

ana
28 ian 20:35
+0
VOTURI
-0

Numai un nebun ar putea sa ceara demisia presedintelui sau a guvernului in conditiile de criza in care ne aflam, riscand sa intram in derapaje economice sau acum cand din cauza vremii sunt probleme urgente de rezolvat

vgyhn
28 ian 20:32
+0
VOTURI
-0

PDL ramane singurul partid serios de pe scena politica

nomad
28 ian 20:16
+0
VOTURI
-0

un roman cu capul pe umeri nu se duce in piata si sa strige .toti stim ca a facut bine guvernul si presedintele romaniei .hai sa le aratam si anul acesta cine este mai tare:noi poporul sau ponta si crin,sa le dam voturile cu credinta guvernului actual ...

miki
28 ian 20:08
+0
VOTURI
-0

Pardoxul este ca romanii nu sunt multumiti de sistemul actual de sanatate dar nici nu doresc reformarea acestuia. Pana la urma care e solutia ? Cred ca o mai buna informare nu strica cetatenilor romani, inainte sa iasa in strada si sa protesteze.

daria
28 ian 19:54
+0
VOTURI
-0

Pentru ce stau romanii in frig sa protesteze ca sa incurajeze hotii din opozitie Ponta si Antonescu?

Al3x
28 ian 19:54
+0
VOTURI
-0

O Romanie stabila, o Romanie fara USL!

simina
28 ian 19:54
+0
VOTURI
-0

La vot si la deszapezire nu iese nimeni,da cand e vorba de scandal la Universitate iese tot romanu sa urle ca o duce rau…d-aia o duceti rau ca nu va stiti prioritatile ca cetateni!

laura
28 ian 19:53
+0
VOTURI
-0

USL-ul starneste ura si baga zazanie intre cetatenii Romaniei asta nu e politica!Mai bine ati lua exemplu de la PDL care se intereseaza de binele cetatenilor!

cecilia
28 ian 19:53
+0
VOTURI
-0

De ce toata lumea le plange de mila pensionarilor care nu fac altceva decat sa se planga ?Tineretul nu-l baga nimeni in seama ???

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h