12 accidente rutiere, în București, în ultimele 24 de ore. O persoană a fost rănită GRAV12 accidente rutiere s-au produs, în ultimele 24 de ore, în București. 12 persoane au fost rănite, dintre care una a fost rănită grav.

In ultimele 24 de ore, 12 accidente rutiere, in Bucuresti. O persoana a fost ranita GRAV
În ultimele 24 de ore, 12 accidente rutiere, în București. O persoană a fost rănită GRAV
Foto: libertatea.ro

În ultimele 24 de ore, în București au fost înregistrate 12 accidente rutiere, în urma cărora 12 persoane au fost rănite, anunță Brigada Rutieră. Dintre acestea, o persoană a suferit răni grave. 

În ceea ce privește aglomerația, Brigada Rutieră vine cu o serie de recomandări atât pentru pietoni, cât și pentru șoferi.

"Pentru evitarea neplăcerilor cauzate de traficul aglomerat, facem conducătorilor de autovehicule următoarele recomandări:
atunci când doresc să traverseze o intersecţie la culoarea verde a semaforului electric, dar este evident că nu vor reuşi din cauza coloanei de autovehicule, să rămână pe loc şi să aştepte eliberarea intersecţiei chiar dacă între timp se va derula încă un ciclu semaforic; procedând astfel vor permite deplasarea celor care rulează pe drumul transversal;
să nu depăşească coloana de autovehicule oprite la semafor şi să respecte semnalele agenţilor de poliţie rutieră;
să nu oprească autovehiculele în locurile unde acest lucru este interzis şi să nu claxoneze inutil", menționează Brigada Rutieră, într-un comunicat remis B365.ro.

"Pietonii sunt rugaţi să circule numai pe trotuare, traversarea străzii să o facă pe la locurile special amenajate, la culoarea verde a semaforului electric şi numai după ce sunt siguri că intenţia lor de a traversa a fost observată de către şoferi", mai precizează Brigada Rutieră în comunicatul citat.

Etichete: accidente bucuresti, accidente rutiere, brigada rutieră, raniti bucuresti

0/1 COMENTARII
Cris
31 aug 09:32
+0
VOTURI
-0
pai normal, s-a umplut orasul de olteni, astia nu sunt invatati cu civilizatia!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE