În urma scandalurilor, sigla USL a fost decupată de pe bannerele lui Popescu, în Sectorul 2Dan Cristian Popescu si-a dat jos sigla USL de pe bannerele din Sectorul 2 (Foto cotidianul.ro)
Dan Cristian Popescu și-a dat jos sigla USL de pe bannerele din Sectorul 2 (Foto cotidianul.ro)

De pe bannerele afişate în oraş cu „ Economia, înainte de toate!”, aparţinând fostului şef al PNL Sector 2 - Dan Cristian Popescu, a dispărut sigla USL. Totuşi bannerele au rămas în continuare. Acum pe ele stă scris „Panul de dezvoltare economică a sectorului 2” în loc de „Planul USL de dezvoltare economică a sectorului 2”.

Dan Cristian Popescu spune că a luat această măsură ca urmare a sancţiunii primite zilele trecute de la conducerea PNL. „Conducerea PNL mi-a reproşat faptul că m-am prezentat drept candidat la primărie din partea USL şi de aceea am fost dat jos din funcţia de preşedinte a PNL sector 2. Drept urmare de pe bannerele din oraş am dat jos sigla USL”, a declarat Popescu, citat de cotidianul.ro.

Totuşi, fostul prim ministru Călin Popescu Tăriceanu apare în continuare pe bannere alături de Cristian Popescu. „Bannerele din oraş cu mine şi cu domnul Tăriceanu au drept scop promovarea unui program economic şi nu a unui candidat. De aceea, cu acordul domnului Tăriceanu, aceste bannere vor rămâne până când USL va anunţa candidatul pentru primăria sectorului 2”, a completat fostul şef al PNL sector 2.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că Dan Cristian Popescu, fostul lider al filialei Sector 2, a dus o campanie prin care a acreditat ideea că ar fi candidatul USL la primăria acestui sector, lucru care a îngreunat negocierile PNL cu PSD în privinţa candidatului USL la Sectorul 6. Dan Popescu a fost acuzat că a început campania electorală mai devreme decât prevede termenul legal, prin afişarea unor bannere şi corturi în mai multe intersecţii din Sectorul 2, motiv din care acesta a fost demis de la şefia filialei PNL Sector 2.

Etichete: antonescu, banner, Dan Cristian Popescu, scandal, Sectorul 2, usl

0/0 COMENTARII
iuda
12 apr 21:54
+0
VOTURI
-0

hotii trebuie sa plece,sa facem loc oamenilor competenti!!!

monica
12 apr 21:49
+0
VOTURI
-0

sulfina isi va face treaba in sector

vlad
12 apr 21:40
+0
VOTURI
-0

o echipa completa!!! Sigur veti castiga

ivan
12 apr 21:33
+0
VOTURI
-0

mare dreptate are udrea,sulfina v-a face fata provocarii

gore
12 apr 21:26
+0
VOTURI
-0

Piedone este pe duca sulfina este omul potrivit pt sectorul 4

iulia
12 apr 21:21
+0
VOTURI
-0

o echipa tanara,cu experienta aveti tot sprijinul nostru

mada
12 apr 21:16
+0
VOTURI
-0

experienta isi spune cuvantul sulfina poate face fata

vali
12 apr 21:05
+0
VOTURI
-0

o doamna cu experienta care cu siguranta se va descurca exceptional

Ioana Alexandra Ghinda
12 apr 16:33
+0
VOTURI
-0

Acum Antonescu o sa il excluda si pe Tariceanu din PNL deoarece acesta este garantul unui candidat independent.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE