Inadvertenţe între proiectul de reabilitare a Şoselei Iancului şi felul în care arată acumLa inaugurarea lucrării de reabilitare a Şoselei Iancului s-a constatat că lucrarea executată nu seamănă cu proiectul. Astfel, autobuzele nu pot circula pe linia tramvaielor, aşa cum era prevăzut, iar locuitorii din zonă s-au trezit fără locurile de parcare promise, informează România TV.

În proiectul iniţial era prevăzut ca autobuzele să circule pe liniile de tramvai pentru a evita traficul. Însă, atunci când au recepţionat lucrarea, cei de la Primăria Capitaleu au văzut că două autobuze nu pot trece unul pe lângă celălalt în staţiile de tramvai pentru că nu este suficient loc.

Citeşte şi PROTEST în zona Iancului. Zeci de bucureșteni, nemulţumiţi de reabilitarea deficitară a bulevardului

Zeci de bucureșteni au protestat, sâmbătă, în zona Şoseaua Iancului, faţă de reabilitarea deficitară a bulevardului.

O altă problemă semnalată de către proprietarii de maşini din zonă este lipsa locurilor de parcare. Odată cu reabilitarea bulevardului, locurile de parcare de pe prima bandă au dispărut, aşa că cei care au maşini în zonă au mari probleme pentru a găsi locuri de parcare. Şi asta în condiţiile în care proiectul prevedea construirea a trei parcări supraetajate cu 311 locuri de parcare, scrie romaniatv.net. 

În total, Şoseaua Iancului a fost reabilitată pe o lungime de 1,25 kilometri. Lucrările au început în iunie 2013 şi s-au încheiat abia acum, deşi termenul anunţat iniţial era toamna lui 2014. Conform contractului, valoarea lucrărilor era estimată la 70 de milioane de euro.

Etichete: inadvertente, probleme, proiect reabilitare, Şoseaua iancului

0/3 COMENTARII
Gica
13 Feb 15:23
+0
VOTURI
-0
De mentionat ca locuitorii din zona, mai precis cei in vecinatatea carora s-ar fi construit parcarile supraetajate, nu si-au dat acordul pentru construirea acestora. Adica ei vor parcari dar nu sunt de acord cu constructia acestora in vecinatatea lor. Hilar!
Maximus
13 Feb 15:20
+0
VOTURI
-0
Locurile de parcare de pe prima banda?! Deci nu ar fi ramas decat o banda pentru circulatie sau cum?
Figaro
13 Feb 15:10
+0
VOTURI
-0
"două autobuze nu pot trece unul pe lângă celălalt în staţiile de tramvai pentru că nu este suficient loc"

Bine, si daca e adevarat, de ce nu aplica metoda Metrorex? Sa sparga un pic din fiecare refugiu afectat si au terminat problema. Ca am inteles ca situatia e doar intr-un singur punct, la doua refugii fata in fata...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE