Inaugurarea MAGISTRALEI 5 de metrou Drumul Taberei-Eroilor se amână din nou. Care este noul termenFINALIZARE LUCRARI MAGISTRALA 5 DE METROU. Inaugurarea magistralei 5 de metrou Drumul Taberei-eroilor se amână din nou, cu aproape jumătate de an, după ce autorităţile au dat ca termen de finalizare a lucrărilor sfârşitul acestui an. Potrivit unui anunţ făcut vineri de ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, magistrala 5 de metrou ar urma să fie pusă în funcţiune la jumătatea anului 2018.

Metrou Drumul Taberei
Metrou Drumul Taberei

FINALIZARE LUCRARI MAGISTRALA 5 DE METROU. Lucrările la Magistrala 5 au început în 2011, primul termen de finalizare a lucrărilor fiind 2014. Termenul a fost amânat de mai multe ori, în luna noiembrie 2016 autorităţile susţinând că lucrările vor fi terminat la finalul anului 2017.

"Termenul realist, pe care domnul director îl ştie şi ştie cum lucrăm, este finalul semestrului unu din 2018", a afirmat Răzvan Cuc vineri, întrebat când va fi funcţional tronsonul Râul Doamnei-Eroilor.

Ministrul Transporturilor spune că îi va demite pe directorii care anunţă termene nerealiste pentru proiectele de infrastructură

FINALIZARE LUCRARI MAGISTRALA 5 DE METROU. Cuc spune că a fost totodată scoasă la licitaţie achiziţionarea sistemului de siguranţă-automatizare pentru Magistrala 5.

Ministrul Transporturilor a participat vineri la inaugurarea staţiilor de metrou Laminorului şi Străuleşti, din cadrul Magistralei 4.

"În momentul de faţă se lucrează pe Magistrala 5 şi în zona Orizont sunt finalizate lucrările, în zona Favorit, Drumul Taberei 34 - în lunile iunie-iulie ale acestui an", a declarat, la rândul său, directorul general al Metrorex, Marin Aldea, conform news.ro.

FINALIZARE LUCRARI MAGISTRALA 5 DE METROU. Metrorex, compania de stat care administrează reţeaua de metrou din Capitală, a lansat luna aceasta licitaţia pentru sistemul de siguranţă şi automatizare a traficului pe Magistrala 5 de metrou din Drumul Taberei (Râul Doamnei- Eroilor), valoarea estimată a contractului fiind de 143,75 milioane lei (31,6 milioane euro), fără TVA.

Potrivit anunţului postat pe platforma electronică de licitaţii publice, termenul limită pentru primirea ofertelor este 25 aprilie 2017, ora 16:00, iar data limită de evaluare a ofertelor este 22 mai, ora 18.00.

Companiile care depun oferte trebuie să îndeplinească criterii stricte, precum realizarea unei cifre de afaceri anuale de minimum 135 milioane lei pentru ultimele trei exerciţii financiare disponibile (2013, 2014, 2015) şi realizarea de instalaţii de siguranţă şi automatizare a traficului cu o valoare cumulată de cel puţin 70 milioane lei.

Proiectul Magistrala 5 de metrou - Secţiunea Râul Doamnei - Eroilor (PS Operă) inclusiv Valea Ialomiţei va avea o lungime totală de 7 kilometri, un număr de 10 staţii şi un depou. Valoarea totală a proiectului este de circa 3,12 miliarde lei cu TVA.

Constructorul secţiunii Râul Doamnei - Eroilor din Magistrala 5 este Asocierea Astaldi (Italia) - FCC Construccion (Spania) - Delta ACM (Romania) - AB Construct (România).

FINALIZARE LUCRARI MAGISTRALA 5 DE METROU.

Etichete: Drumul Taberei, finalizare metrou, magistrala 5, metrou drumul taberei

0/5 COMENTARII
Razvanescu
06 apr 10:56
+0
VOTURI
-0
Dupa inaugurare se inchide iar ca au ruginit sinele alea "noi" si trebuie schimbate din nou ca alea inaugurate au iesit din garantie.
Fox
04 apr 17:57
+0
VOTURI
-0
Foarte bine!!! La mai multe amanari! Sa va iasa pe nas Firea! :))))
zdup
04 apr 07:05
+0
VOTURI
-0
Termenul din contract e NEREALIST ? Toate intarzierile ar trebui platite de constructori impreuna cu cei care fac contractele astea cu termene nerealiste, cei care le semneaza si cei care le supervizeaza din partea beneficiarului. ce se caca atat pe ei ?
@Tmm
01 apr 15:15
+0
VOTURI
-0
Cand se termina va reincepe din nou, pentru ca deja s-a ales praful de ce s-a lucrat in 7 ani. Placile din pavajul trotuarelor sunt praf si pulbere pe toata strada. Iar troleibuzul 92 l-au facut uitat. Hotilor, dati inapoi troleibuzul 92!
Tmm
01 apr 15:07
+0
VOTURI
-0
Pe Strada Liviu Rebreanu când se termină modernizarea liniilor de tramvai??

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE