Încă doi angajaţi ai Spitalului de Arşi, AUDIAŢI la Poliţia CapitaleiAlţi doi angajaţi ai Spitalului de Arşi sunt audiaţi, marţi, la Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei, în calitate de martor, în dosarul privind cele două cazuri de morţi suspecte înregistrate în ultima perioadă: pacientul cu viermi în răni şi femeia căreia i s-a făcut o transfuzie de sânge greşită.

Inca doi angajati ai Spitalului de Arsi, AUDIATI la Politia Capitalei
Încă doi angajaţi ai Spitalului de Arşi, AUDIAŢI la Poliţia Capitalei

Anchetatorii i-au citat pe cei doi angajaţi ai Spitalului de Arşi pentru a da declaraţii în dosarul privind Spitalul Clinic de Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri din Capitală, deschis de Parchetul Tribunalului Bucureşti şi în care se fac cercetări pentru moartea suspectă a celor doi pacienţi, informează news.ro.

Luni au fost audiaţi, tot în calitate de martori, trei medici de la Spitalul de Arşi, iar în 15 iulie au dat declaraţii în această cauză şeful secţiei ATI de la Spitalul de Arşi, dr. Adrian Stănculea, şi asistenta şefă a aceleiaşi secţii

Un raport al Direcţiei de Sănătate Publică Bucureşti pe tema igienei din Spitalul de Arşi a fost trimis, în 15 iulie, la Poliţia Capitalei, fiind depus la dosarul celor două morţi suspecte.

Inspecţia Sanitară a dispus, în 14 iulie, suspendarea activităţii în secţia ATI a Spitalului de Arşi din Capitală, până la remedierea deficienţelor constatate, spitalul fiind amendat cu 6.000 de lei.

Ministerul Sănătăţii preciza că măsurile pe care trebuie să le ia spitalul sunt: igienizarea totală a secţiei ATI, montarea de plase la geamuri acolo unde este nevoie şi remedierea instalaţiei de climatizare.

CITEŞTE ŞI Pacient cu viermi pe răni la Spitalul de Arşi. Parchetul a deschis dosar de MOARTE SUSPECTĂ

CITEŞTE ŞI O femeie a MURIT după ce a primit o transfuzie greşită de sânge la Spitalul de Arşi din Bucureşti

Etichete: ancheta spital arşi bucureşti, angajati spital arsi bucureşti, pacient cu viermi, spital arsi bucureşti, spital de arsi bucureşti, transfuzie gresita sange, viermi pe răni

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE