Adriana Săftoiu nu exclude o candidatură la Primăria CapitaleiDupă Gabriela Firea, o altă femeie din politică anunță că ar putea candida la Primăria Capitalei. Adriana Săftoiu spune că nu exclude o posibilă candidatură la Primăria Capitalei. Prim-vicepreşedintele PNL spune că dacă va fi bine cotat în sondaje, iar partidul îi va cere să intre în cursa pentru Bucureşti, va candida pentru funcția de primar general al Bucureștiului.

Inca o femeie ar putea candida pentru Primaria Capitalei
Încă o femeie ar putea candida pentru Primăria Capitalei

Adriana Săftoiu nu exclude ideea de a intra în cursa pentru Primăria Capitalei.

„Din punctul meu de vedere nu cred că sunt un profil ideal pentru administrație. Pe de altă parte sunt mulți care îmi spun că abordarea administrației doar în sensul în care un primar trebuie să știe să măture și din ce e format bitumul e total greșit. Evident că dacă faci parte dintr-o organizație nu poți să decizii doar tu. Nu poți să faci atâtea nazuri, trebuie să recunosc. Chiar dacă nu te simți foarte bine, dacă eu sunt cea mai bine poziționată și partidul va decide, așa se va întâmpla”, a declarat Adriana Săftoiu la Digi24.

Deocamdată, numele vehiculat din partea PNL pentru Primăria Căpitalei este europarlamentarul Cristian Bușoi.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a anunțat că principala opţiune a PSD pentru candidatura la Primăria Capitalei este Gabriela Firea, noua șefă a organizației PSD București. 

Etichete: adriana saftoiu, candidat, PNL, Primăria Capitalei

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h