Inca un an in care VelvetDental inregistreaza succes dupa succes in domeniul esteticii dentareVelvetDental este locul in care din ce in ce mai multe persoane beneficiaza de servicii de estetica dentara care acopera multe tehnici utilizate cu succes pentru imbunatatirea zambetului. Datorita materialelor si tehnicilor de inalta calitate utilizate in clinica, dintii pot avea un aspect mai bun si pot fi mai rezistenti. Pacientii VelvetDental nu vor mai avea dinti patati, crapati sau distantati. Prin serviciile de cosmetica dentara  specialistii clinicii le ofera persoanelor care ajung in clinica zambete pline de incredere!

Estetica dentara
Estetica dentara

Zambetul este un mijloc important de comunicare si modul in care este realizat trebuie sa fie privit cu seriozitate. Zambetul se arata, nu se ascunde! Persoanele carora calitatea zambetului le afecteaza increderea in sine , acum se pot bucura pentru ca la VelvetDental vor gasi solutii simple capabile sa le rezolve orice problema. 

Dintii nu pot sa arate bine cand sunt aliniati incorect. In clinica,  alinierea dentara se face adesea din motive estetice, dar in primul rand (cel putin din punctul de vedere al medicilor) pentru a restabili functionarea corecta a aparatului dento-maxilar. De asemenea, alinierea dintilor ajuta la prevenirea cariilor dentare si a bolilor parodontale. 

Pe de alta parte, curatarea dentara realizata de un medic este un procedeu esential pentru un zambet frumos. Zambetul este pasaportul pentru un aspect mai tineresc si pentru mai multa incredere in sine. Astazi, stomatologia cosmetica este o parte esentiala a arsenalului anti-imbatranire. Daca pana acum ceva ani, oamenii erau obisnuiti sa mearga la medicul dentist pentru a rezolva o problema, astazi merg in acelasi loc si pentru a-si imbunatati aspectul fizic. 

Periajul reprezinta unul  dintre aspectele cele mai importante pentru frumusetea dintilor. Specialistii VelvetDental va explica cum se pastreaza gingiile impecabile si dintii fara tartru! De astfel, medicii clinicii sunt specializati in stomatologia cosmetica, reconstructia orala, implantologie, tehnici de albire a dintilor  si nu numai. Albirea dintilor ofera rezultate naturale surprinzatoare, cu toate acestea, trebuie respectate unele recomandari de la medici.

Sanatatea dintilor este in prezent unul dintre factorii determinanti ai succesului social si profesional, dar acest lucru nu este suficient. Dintii trebuie sa fie foarte frumosi pentru a le oferi celorlalti un zambet placut. Pentru a le oferi pacientilor sai un zambet radios, clinica VelvetDental utilizeaza si fatete dentare, utile in urmatoarele situatii: spatii interdentare, aglomerari dentare minore si moderate, dinti patati, forme si dimensiuni instetice ale anumitor dinti, traumatisme dentare sau carii, dinti cu suprafata neomogena. Fatetele sunt realizate din ceramica de calitate foarte buna, fiind aproape imposibil de distins de un dinte natural. Ceramica este unul dintre cele mai rezistente materiale. Astfel, durata de viata a unei coroane ceramice este similara cu durata de viata a unui dinte natural. Evident, trebuie respectate toate conditiile de igiena dentara, ca si in cazul dintilor naturali. 

De obicei, pacientii VelvetDental primesc zambetul visului lor chiar de la a doua intalnire cu medicul stomatolog.  In cadrul celei de a doua intalniri se fixeaza fatetele permanente. De astfel, unul dintre specialistii clinicii spune:  “Imaginati-va ca puteti avea un zambet nou in mai putin de o luna - un zambet perfect pentru fata si personalitatea pe care o aveti, un zambet care va ofera increderea de a va exprima.” – iar numarul mare de pacienti care apeleaza la serviciile clinicii sustine ceea ce spune medicul.

0/4 COMENTARII
Proprietarul Intregului
09 Oct 18:07
+0
VOTURI
-0
informatie despre: danacu viorel este un profesor trasnit, care vorbeste numai el in francmusonerie, ca sa-si plaseze
cunoasterea si apoi vine dupa ia si isi taie adeptii pana ii nenoroceste. este un bolnav nenorocit care i-a zeci de
pastile pe zi.

informatie despre: gigi becali este un puscarias nenorcit, bolnav de boala de oase, care cerseste la toti tratament, ca
nebunu, cu bani dubiosi de la terenuri luate cu 1 cent si vandute repede cu 1 mie de euro, adica profit de 100 de mii
la suta.

sa trimiteti mai departe mesaju. cine imi va modifica, sterge ceva din cele scrise sa fie exterminat. doar la nume si
prenume in formular la completare trebuie pus alt nume si prenume, restu copy paste.
LUCRU LA DOMICILIU
09 Oct 16:32
+0
VOTURI
-0
Anunt munca part-time exclusiv: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: cristianproject210@gmail.com sau accesati site-ul http://bit.ly/2vX6g35
nnnx
09 Oct 14:41
+0
VOTURI
-0
Ziceți ceva și de transportul public al capitalei!https://petitieonline.net/petitie/35726152.Semnați,oameni buni!Capitala are nevoie de magistrala 5 integral!Faceți cereri,oameni buni,la Ministerul Transporturilor să transfere Metrorex în subordinea Primăriei Capitalei pentru numele lui Dumnezeu!
Durac
09 Oct 13:55
+0
VOTURI
-0
bai fratilor voi ce plm mea faceti promovati in scop publicitar clinici?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE