UPDATE: Diagnosticul de sindrom hemolitic uremic, depistat la copilul din Bacău, nu se confirmăUn copil de 1 an a fost transferat vineri, de la spitalul din Bacău la unul din Iași, acesta fiind suspectat că suferă de sindrom hemolitic uremic. Sâmbătă la prânz însă, Institutul de Sănătate Publică a anunțat că diagnosticul nu se confirmă.

Inca un copil cu sindrom hemolitic uremic, depistat la Bacau
Încă un copil cu sindrom hemolitic uremic, depistat la Bacău
Foto: botosaneanul.ro

UPDATE: Diagnosticul nu se confirmă, a anunțat Institutul de Sănătate Publică.

Un nou caz de sindrom hemolitic uremic ar putea fi înregistrat, de această dată, la Bacău. Este vorba de un copil de 1 an, care a fost internat vineri la Spitalul Județean din Bacău și care a fost transferat, în aceeași zi, la Spitalul de Pediatrie din Iași în cadrul secției de nefrologie, potrivit B1TV.ro.

Potrivit DSP Bacau, copilul a întâmpinat probleme digestive încă de la începutul acestei luni, dar starea lui de sănătate s-a agravat brusc în urmă cu 2 zile.

Trei copii cu sindromul hemolitic-uremic, toţi din Argeş, au murit în ultimele săptămâni la Spitalul "Marie Curie" din Capitală. 

Şapte bebeluşi cu sindrom hemolitic-uremic sunt internaţi în continuare la spitalul "Marie Curie" din Capitală, dintre care patru sunt la Nefrologie şi trei la Terapie Intensivă, a spus, vineri, medicull Mihaela Bălgrădean, şefa secţiei de Nefrologie.

Etichete: bebeluş, hemolitic

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE