Încă un pas pentru transformarea RADET în societate comercialăRADET face un pas important pentru transformarea în societate comercială. Consiliul de Administraţie al Regiei a avizat pozitiv documentele ce vizează transformarea RADET în societate comercială.

Inca un pas pentru transformarea RADET in societate comerciala (Foto cetateanul.net)
Încă un pas pentru transformarea RADET în societate comercială (Foto cetateanul.net)

Regia Autonomă de Distribuţie a Energiei Termice (RADET) Bucureşti anunţă, joi, că, în data de 7 octombrie 2015, Consiliul de Administraţie a avizat favorabil documentele necesare transformării regiei autonome în societate comercială.

Documentele vor fi înaintate Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB) spre aprobare. 

CITEŞTE ŞI AUDIT FINANCIAR la Primăria Capitalei, RATB, RADET și alte 37 de instituții locale

Consiliul General al Municipiului București a aprobat, miercuri, o hotărâre care prevede ca toate instituțiile subordonate Primarului Capitalei și CGMB să fie supuse unui audit financiar extern. În total, 59 de instituții, între care Primăria, RADET și RATB, vor fi luate "la bani mărunți" de un auditor independent. Cheltuielile necesare pentru realizarea auditului vor fi suportate din bugetul local și vor fi incluse în bugetul rectificat pe 2015.

Primarul Capitalei: Bucureştenii vor avea căldură la iarnă

Primarul general interimar al Capitalei, Ștefănel Marin, a declarat miercuri că bucureștenii vor avea căldură și apă caldă în această iarnă furnizate de către RADET, municipalitatea urmând să pună la dispoziția Electrocentrale București (ELCEN) banii necesari ca să își plătească furnizorii, astfel încât, să poată furniza agentul termic necesar Capitalei.

Etichete: RADET, transformare in societate comerciala

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE