Cine este tânăra rănită în incendiul de la Colectiv care a murit marți FOTOTânăra de 26 de ani care a murit marți, în urma rănilor provocate de incendiul de la Colectiv, fusese internată la Spitalul de Arși din București.

Conform Digi24.ro, fata avea arsuri pe 60% din suprafaţa corpului şi arsuri de căi aeriene.

Click.ro.susține că fata se numea Roxana Elena Boghian și avea 26 de ani. Prietenii se luptau să o salveze și chiar începuseră o campanie de strângere de fonduri prin intermediul paginii „Ajutor Colectiv" de pe Facebook, unde au publicat și o scurtă descriere.

"Pasionată de fotografia de concert, dar și de fashion. Roxana este o fire veselă, mereu optimistă și sociabilă. Momentan, se află la Spitalul de Arși, intubată. Speranța este cea care ne dă curajul și puterea să trecem peste greutățile vieții", scriau prietenii ei, la începutul lunii noiembrie, conform sursei citate.

În spitalele din România mai sunt internaţi 18 pacienţi, dintre care trei sunt în stare critică - doi la Spitalul Floreasca şi unul la Institutul C.C. Iliescu. În străinătate sunt internaţi 21 de pacienţi.

O altă tânără rănită în incendiul de la Colectiv, care era internată într-un spital din Germania, a murit luni.

Etichete: colectiv, incendiu colectiv

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE