Încăierare între nepotul lui Poteraş, iubitul "Spintecătoarei de la Morgă" şi bodyguarzii unui localAniversarea s-a terminat prost, sâmbătă seara, într-un local din Bucureşti după ce unii clienţi s-au încăierat din cauza unor dedicaţii la lăutari. Mai mulţi petrecăreţi, printre care şi nepotul lui Cristian Poteraş şi iubitul "Spintecătoarei de la Morgă", care s-au încăierat cu bodyguarzii unui restaurant din Capitală, au ajuns de la bal, la spital. Dacă poliţia nu ajungea la restaurant, totul s-ar fi terminat chiar mai rău.

Nepotul lui Poteras si iubitul "Spintecatoarei de la Morga" s-au incaierat cu bodygurzii localului Sarpele Roz
Nepotul lui Poteraş şi iubitul "Spintecătoarei de la Morgă" s-au încăierat cu bodygurzii localului Şarpele Roz
Foto: cancan.ro

De ziua lui, nepotul fostului primar al Sectorului 6, Cristian Poteraş şi-a dorit să petreacă o seară împreună cu prietenii, într-un local. Însă, un incident neplăcut i-a stricat seara petrecută la restaurantul Şarpele Roz din Bucureşti.

Se pare că totul a pornit de la o dedicaţie pe care trebuia să le-o cânte Cornelia Catanga. Sărbătoritul şi prietenii lui, printre care şi Laurenţiu, soţul Mihaelei Zăgrean, tânăra supranumită "Spintecătoarea de la Morgă", voiau mai multe piese, dar artista trebuia să onoreze şi celalalte mese, scrie cancan.ro.

Supăraţi că solista a plecat de la masa sărbătoritului au intrat în conflict cu cei care au chemat-o. Unul dintre invitaţii sărbătoritului chiar a încercat să o oprească cu forţa. Pentru a aplana conflictul, Aurel Pădureanu, soţul Catangăi, a intervenit, promiţându-le scandalagiilor că vor mai avea parte de muzică "la ureche", mai târziu.

Însă, după această discuţie, nu a trecut mult timp şi conflictul a reizbucnit. Doi dintre mesenii scandalagii s-au întâlnit în afara localului, bodiguarzii au intervenit, discuţia în contradictoriu s-a transformat în scandal şi scandalul... în bătaie! După ce nepotul lui Poteraş a fost lovit, a urmat o încăierare generală, iar cineva a chemat poliţia, astfel că spiritele s-au calmat.

Soţul Mihaelei Zăgrean a fost "atins" la o mână, iar sărbătoritul a avut nevoie de îngrijiri medicale de urgenţă, în urma loviturii la cap.

Etichete: Cristian Poteraş, Sectorul 6

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h