INCENDIU în Capitală. Restaurantul Divini de pe Calea Floreasca a LUAT FOCUn incendiu a izbucnit marți la un restaurant aflat pe Calea Floreasca nr. 49, anunță Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă București-Ilfov. La această adresă se află restaurantul pizzerie fără gluten Divini. Incendiul a fost localizat și stins în scurt timp.

UPDATE Incendiul a fost localizat și nu mai există pericol de extindere, nu se mai văd flăcări, a anunțat ISU București-Ilfov. 

Purtătorul de cuvânt al ISU București-Ilfov, Daniel Vasile, a declarat că nu au existat victime, nici persoane evacuate de pompieri din local.

Incendiul a cuprins acoperișul restaurantului Divini și acoperișul unei case lipite de imobilul în care se află restaurantul. Suprafața afectată de flăcări este de aproximativ 100 mp, cu posibilități de extindere.

Potrivit ISU București-Ilfov, 5 autospeciale de stingere au fost trimise la fața locului. Nu există victime.

Este vorba despre restaurantul pizzerie fără gluten "Divini", care a fost deschis la sfârșitul anului 2014 într-o casă mică, fără etaj, de pe Calea Floreasca, acolo unde înainte a fost un mic restaurant turcesc, Locanta Floreasca, potrivit restograf.ro.

Etichete: acoperiş, Calea Floreasca, incendiu, ISU București-Ilfov

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h