INCENDIU BAMBOO. Anchetatorii inspectează din nou zona clubuluiINCENDIU BAMBOO. Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul București și reprezentanți ai Serviciului Omoruri din cadrul Poliției Capitalei vor inspecta joi zona clubului Bamboo pentru a evalua în continuare situația.

Incendiu Bamboo
Incendiu Bamboo

INCENDIU BAMBOO. Anchetatorii și-au propus să intre în zona anexelor.

Clubul Bamboo a ars în totalitate în noaptea de vineri spre sâmbătă. Incendiul a fost declarat stins luni, la ora 12,30. Clădirea este prăbușită în cea mai mare parte.

Proprietarul clubului Bamboo, Joshua Castellano, a declarat, luni, la ieșirea din sediul Poliției Capitalei, că focul ar fi pornit dintr-un spațiu care în mod normal este închis.

"A pornit dintr-un spațiu care normal e închis, nu funcționa. Pe mine m-au chemat și normal că eu am văzut acolo, eu am fost acolo pe moment și am văzut... Foarte ciudat cum s-a aprins foc și cum s-a dezvoltat focul în momentul ăla. Atunci când am văzut focul, am spus să facem evacuare. S-a făcut evacuare imediată și s-a ieșit", a declarat italianul Joshua Castellano.

CITEŞTE ŞI Mai multe cluburi din Bucureşti au fost ÎNCHISE temporar, după controalele poliţiei locale

Etichete: ancheta bamboo, Bamboo, incendiu bamboo

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE