INCENDIU BAMBOO. Care este starea răniţilorUn număr de 38 de persoane au ajuns la spital în urma incendiului violent din clubul Bamboo din Capitală, a declarat, sâmbătă dimineaţă, secretarul de stat Raed Arafat.

Incendiu in clubul Bamboo
Incendiu în clubul Bamboo

La Spitalul Floreasca au ajuns 19 persoane de la Bamboo, una în stare gravă a cărei situaţie este încă severă

Coordonatorul SMURD Bucureşti, Bogdan Opriţa, a declarat că la Spitalul de Urgenţă Floreasca au ajuns 19 persoane de la clubul Bamboo, din care şapte sunt internate, iar două persoane sunt încă în evaluare la UPU. Persoana rănită grav nu mai este intubată, însă starea sa se menţine severă, a spus Opriţa.

Potrivit lui Arafat, 21 de victime au fost transportate la spital cu ambulanţele, iar 17 au ajuns ulterior, cu maşini particulare.

El a precizat că starea persoanei care era intubată, după ce s-a intoxicat cu fum, spitalizată la Floreasca, s-a îmbunătăţit. "Persoana care a fost ventilată şi intubată este în stare bună, scoasă de pe aparate", a precizat secretarul de stat, menţionând că este vorba despre o femeie.

Managerul Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, Alis Grasu, a declarat pentru News.ro că peste 120 de cadre medicale au venit de acasă pentru acestă intervenţie.

"Peste 120 de medici şi asistenţi ambulanţieri de la serviciul de ambulanţă Bucureşti Ilfov au venit de acasă, din ture libere pentru a ajuta echipele de serviciu în incendiul din clubul Bamboo. Au fost mobilizate 26 de echipaje dintre care 24 de urgenţă şi două de tip B. SABIF a transportat la spitale 12 persoane, alte două au fost consultate la faţa locului şi au refuzat să meargă la spital", a declarat pentru News.ro, managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti Ilfov, Alis Grasu.

Etichete: Bamboo, incendiu bamboo, raniti bamboo, victime bamboo

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE