INCENDIU BAMBOO. Patronul clubului, citat la audieri. 44 de persoane, duse la spitalAproximativ 20 de persoane au fost audiate de poliţişti şi procurori, sâmbătă, după incendiul din Bamboo. Joshua Castellano, patronul clubului, urmează să fie şi el audiat.

Incendiu Bamboo
Incendiu Bamboo

Persoanele audiate sunt angajaţi ai clubului şi clienţi, unii dintre ei străini. Potrivit declaraţiilor pe care le-au dat anchetatorilor, în club ar fi fost aproximativ 500 de persoane în momentul izbucnirii incendiului, au declarat pentru Mediafax surse judiciare.

Potrivit surselor citate, Joshua Castellano ar fi fost contactat de anchetatori însă nu a fost de găsit. Astfel, patronului clubului i-ar fi fost trimisă o citaţie, urmând ca în cazul în care nu se prezintă să fie citat cu mandat de aducere. De asemenea, va fi audiat şi administratorul clubului, care, sâmbătă dimineaţa, a ajuns la audieri la poliţie însă s-a simţit rău, fiind transportat la spital, au precizat aceleaşi surse.

În cadrul anchetei, procurorii au solicitat documente privind clubul de la mai multe instituţii abilitate, precum Primăria Sectorului 2, Inspectoratul de Stat în Construcţii şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.

44 de persoane au mers la spitale după incendiul din Bamboo. Cinci oameni au rămas internaţi

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) anunţă că în urma incendiului de la clubul Bamboo, începând cu ora 3.47, au fost transportate sau au ajuns pe cont propriu la spital 44 de persoane. Cinci persoane sunt internate în unităţile medicale.

Astfel, 24 persoane au mers la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca, şase la Elias, cinci la Spitalul Clinic de Urgenţă Sfântul Pantelimon, şase persoane la Spitalul Clinic de Urgenţă Universitar şi trei la Spitalul Clinic de Urgenţă Colentina.

Etichete: Bamboo, incendiu bamboo, incendiu București, incendiu club bamboo

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE