INCENDIU BUCUREŞTI. 10 AUTOSPECIALE de STINGERE acţionează în SECTORUL 3INCENDIU BUCUREŞTI. 10 AUTOSPECIALE de STINGERE acţionează în SECTORUL 3. Un incendiu puternic a izbucnit, vineri, la un depozit de cabluri din Sectorul 3 al Capitalei. Zece maşini de pompieri s-au deplasat de urgenţă la faţa locului pentru a stinge flăcările, anunţă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov.

Dispozitivul a fost suplimentat pentru a fi asigurara rezerva de apa, sunt autospeciale de stingere

UPDATE: 11.30 Hala distrusa in totalitate, partial inclinata, pericol de prabusire.  In vecinatate este o cladire administrativa, angajatii au iesit, sunt la o distanta de siguranta fata de hala afectata, anunţă ISU.

INCENDIU BUCUREŞTI. 10 AUTOSPECIALE de STINGERE acţionează în SECTORUL 3.Incendiul este unul violent şi există riscul de propagare. este puternică și există posibilități de propagare.

În depozit se află produse electronice. Până în acest moment, nu sunt informații cu privire la persoane rănite, a precizat Daniel Vasile, purtător de cuvânt al ISU București - Ilfov. La fața locului au fost trimise zece autospeciale de stingere.

INCENDIU BUCUREŞTI. 10 AUTOSPECIALE de STINGERE acţionează în SECTORUL 3.

Etichete: Bucureşti, incendiu, incendiu București

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE