INCENDIU CLUB COLECTIV. Din ce cauză au murit tinerii din Club Colectiv-rezultate autopsii IML27 de tineri au murit vineri, în urma incendiului din Club Colectiv, alte trei persoane fiind declarate decedate după ce au ajuns la spital. Raportul medicilor legişti arată că tinerii şi-au pierdut viaţa după ce s-au intoxicat cu fum şi gaze toxice. 

INCENDIU CLUB COLECTIV. Din ce cauza au murit tinerii din Club Colectiv-rezultate autopsii IML (Foto dcnews.ro)
INCENDIU CLUB COLECTIV. Din ce cauză au murit tinerii din Club Colectiv-rezultate autopsii IML (Foto dcnews.ro)

"Intoxicație cu fum și gaze toxice. Aceasta este tot ce avem", a declarat luni medicul legist Abdo Salem, potrivit Agerpres.

De duminică au început să fie date aparținătorilor corpurile tuturor celor 30 de victime.

Bilanţ răniţi Spitalul Floreasca: 14 victime din Club Colectiv sunt în stare extrem de gravă

14 dintre victimele incendiului din Club Colectiv de vineri seară sunt internate, în prezent, la Spitalul Floreasca din Capitală, şi se află în stare extrem de gravă, după cum au declarat luni la prânz reprezentanţii unităţii medicale.

Victimele incendiului din Club Colectiv, comemorate de GOOGLE România

INCENDIU CLUB COLECTIV PE GOOGLE ROMÂNIA. Tragedia din Club Colectiv din Bucureşti în care 30 de tineri au murit arşi de vii este comemorată, luni, de GOOGLE România printr-o fundă de doliu afişată pe prima pagină a motorului de căutare online.

UPDATE Audieri în DOSARUL COLECTIV: Patronii Clubului Colectiv, dar şi martori, audiaţi la Parchet

UPDATE Anchetatorii adună probe din Clubul Colectiv, luni dimineaţă, clubul în care 30 de persoane au murit arse de vii, alte 90 fiind în stare critică internate în spitalele din Capitală. Tot luni, procurorii încep audierile în DOSARUL COLECTIV, la Parchetul General urmând să fie audiaţi atât patronii clubului, cât şi mai mulţi martori. Potrivit unor surse judiciare, aceștia urmează să ajungă în jurul orei 14.00 la Parchetul General.

Etichete: autopsii, incendiu club colectiv, MORTI CLUB COLECTIV, raport IML

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE