INCENDIU CLUB COLECTIV: Două tinere AU MURIT ţinându-se de mână în toaleta clubuluiDiana Enache şi Carmen Opriţa sunt două dintre victimele incendiului de vineri noapte, din Club Colectiv. Cele două fete de aproape 25 de ani au murit ţinându-se de mână în toaleta clubului, fiind ulterior greu identificate de rude din cauza arsurilor. 

Diana Enache avea doar 25 de ani. Cand au gasit-o salvatorii, tanara se tinea de mana cu prietena ei, Carmen Irina Oprita, cu un an mai mica, scrie romaniatv.net. N-au mai avut cand sa fuga. Incendiul le-a prins in toaleta clubului Colectiv. Fumul gros si caldura infernala le-au ucis. Cele doua fete erau colege de apartament si au mers impreuna la concertul rock din clubul Colectiv.

Sambata, Diana si Carmen erau date disparute. Cunoscutii le-au cautat in toate spitale si le-au gasit la medicina legala.

Duminica, familiile lor au fost supuse unei suferinte dincolo de cuvinte. Au fost nevoie sa priveasca trupurile arse si se le recunoasca. Anchetatorii nu au putut stabili dinainte identitatile, pentru ca tinerele nu aveau acte.

Diana Enache va fi dusa la Campulung Muscel, iar Carmen Oprita, alintata de prieteni Karina, la Campina. Ambele se mutasera la Bucuresti ca sa studieze la cibernetica. Parintii o vor inmormanta pe Diana, in rochie de mireasa. 

 

Etichete: carmen oprita, club colectiv, colectiv, diana enache, incendiu club colectiv

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE