INCENDIU COLECTIV. Care este starea de sănătate a răniţilor internaţi la spital în BruxellesRĂNIŢI INCENDIU COLECTIV. Toţii pacienţii internaţi în spitalul din Bruxelles au fost mutaţi de la terapie intensivă în saloane, iar unii dintre ei au fost deja externaţi. Medicii spun că starea lor de sănătate s-a îmbunătăţit considerabil.

INCENDIU COLECTIV. Care este starea de sanatate a ranitilor internati la spital in Bruxelles
INCENDIU COLECTIV. Care este starea de sănătate a răniţilor internaţi la spital în Bruxelles

RĂNIŢI INCENDIU COLECTIV. Răniţii rămaşi în Belgia vor fi vizitaţi joi de ministrul Apărării, Mihnea Motoc.

TRAGEDIA COLECTIV:Pavlos, tânărul care şi-a salvat prietenul din foc,a ieşit de la Terapie Intensivă

Pavlos Gabriel Popovici, tânărul care a intrat a doua oară în incendiul din Club Colectiv pentru a-şi salva prietenul în scaun cu rotile, a ieşit de la Terapie Intensivă, diupă mai bine de două luni şi jumătate de spitalizare.

RĂNIŢI INCENDIU COLECTIV. „Cea mai bună veste în legătură cu starea răniţilor de la Bruxelles este că acum două zile a fost externat şi ultimul pacient din terapie intensivă. Semnele sunt încurajatoare. El a avut o perioadă critică foarte, foarte lungă, dar putem spune că nu mai este în pericol mare şi în stare critică. S-a alăturat celorlalţi pacienţi de la terapie medie.

INCENDIU COLECTIV. Raportul în cazul incendiului produs în clubul Colectiv este finalizat

INCENDIU COLECTIV. Directorul Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Securitate Minieră și Protecție Antiexplozivă (INSEMEX) din Petroșani a declarat că draftul raportului în cazul incendiului produs în clubul Colectiv este gata.

RĂNIŢI INCENDIU COLECTIV. O parte dintre ei sunt în continuare internaţi, o parte au fost externaţi. Există un oarecare optimism, dar de multe ori le e teamă de ce va urma. Unii dintre ei trec prin momente mai puţin bune, când realizează că sunt cu arsuri serioase", spune Ramona Strugariu, jurnalist român în Franţa, citată de romaniatv.net. 

Etichete: internati, RĂNIŢI INCENDIU COLECTIV, spital bruxelles

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE