#COLECTIV. Prognosticul în cazul pacientului rănit internat la Floreasca rămâne rezervat#COLECTIV. Șeful Secției de chirurgie plastică și reparatorie a Spitalului de Urgență Floreasca, prof. dr. Ioan Lascăr, a declarat miercuri că prognosticul în cazul pacientului rănit în clubul Colectiv, care este încă internat în unitatea medicală, rămâne rezervat.

Ioan Lascar
Ioan Lascăr

#COLECTIV. "Din punctul de vedere al leziunilor de arsură aș spune că nu mai contează. Pacientul care a fost cel mai grav din lotul nostru — el era decedat la internare — a fost cu stop cardio-respirator resuscitat la internare. A avut o mulțime de complicații chiar din start din cauza specificului accidentului. Practic, a parcurs toate complicațiile posibile imaginabile pentru acest tip de traumatism asociat cu arsură complexă, însă am reușit să trecem peste ele cu eforturi mari. El luptă și noi luptăm, dar este prematur să putem trage o concluzie. A avut și perioade mai bune și perioade mai puțin bune. Pacientul se alimentează. Prognosticul, ca în cazul oricărui bolnav ars grav, rămâne rezervat până la externare", a afirmat Ioan Lascăr, conform Agerpres.

Citește și 13 persoane rănite în tragedia de la Colectiv, acum 4 luni, rămân internate în spital

După patru luni de la incendiul din Clubul Colectiv, 13 persoane rămân în continuare internate în spitalele din România şi din străinătate. La Spitalul Floreasca din Capitală mai este internată o singură persoană, cei mai mulţi răniţi fiind în continuare internaţi în Belgia.

"Sunt şapte pacienţi internaţi în Belgia, trei în Marea Britanie şi doi în Germania. La Spitalul Floreasca din România mai este internată o singură persoană", au declarat reprezentanţii Ministerului Sănătăţii.

 

Etichete: colectiv, incendiu colectiv, Ioan Lascăr

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE