INCENDIU de proporţii la groapa de gunoi GlinaUn incendiu a izbucnit, duminică după-amiază, la groapa de gunoi de la Glina. Pompierii au intervenit cu 8 autospeciale pentru lichidarea flăcărilor.

INCENDIU de proportii la groapa de gunoi Glina
INCENDIU de proporţii la groapa de gunoi Glina

Incendiul izbucnit, duminică după-amiază, la groapa de gunoi de la Glina, care a cuprins o suprafaţă de 5.000 de metri pătraţi, a fost localizat.

În urma incendiului, a fost degajată o cantitate mare de fum, dar nu se pune problema evacuării populaţiei din zonă, informează news.ro.

"Incendiul a cuprins toată groapa, împrejurul gropii, dar şi pereţii acesteia. La faţa locului, s-au deplasat opt autospeciale ISU, iar de la Primăria Glina au fost trimise două buldoexcavatoare", a spus Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti - Ilfov.

El a precizat că, în urma incendiului, a fost sesizată Garda de Mediu.

"Am sesizat Garda de Mediu, s-a degajat mult fum, dar nu s-a pus problema evacuării populaţiei din apropierea gropii de gunoi", a mai spus Daniel Vasile.

Etichete: incendiu, incendiu glina, incendiu groapa gunoi glina

0/1 COMENTARII
Cris
31 Jul 21:17
+0
VOTURI
-0
Groapa Glina e, traditional, principala sursa de duhoare pentru sudul Bucurestiului. Un incendiu mai lipsea ca situatia duhorii pestilentiale din Bucuresti sa degenereze complet. Sa mearga bucatareasa, urgent, acolo sa vada despre ce e vorba, ca la vorbe goale n-o intrece nimeni.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE