INCENDIU în Capitală, lângă Pasajul Basarab. O clădire cu 65 de persoane, EVACUATĂ FOTO&VIDEOUn incendiu a izbucnit, miercuri după-amiază, pe strada Vasile Milea, în apropierea Pasajului Basarab. O întreagă clădire de cinci etaje, cu 65 de oameni în interior, a fost evacuată de Inspectoratul Pentru Situaţii de Urgenţă (ISU). 

UPDATE 16.20 Incendiul a fost stins, anunţă reprezentanţii ISU Bucureşti.

UPDATE 16.00 Până în acest moment, două femei, expuse la fum, au fost transportate la spitalele Universitar şi Elias, anunţă ISU. Altor cinci persoane li s-a administrat oxigen. În continuare se degajă fum de la subsol. În interior se găsesc echipamente IT şi maculatură. 

Camera de depozitare de la subsolul unui imobil de cinci etaje de pe strada Vasile Milea a luat foc, miercuri după-amiază, întregul imobil cuprinzând 65 de persoane fiind evacuat.

Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, în urma expunerii la fum. Una dintre acestea a fost transportată la Spitalul Elias. 

La faţa locului au intervenit trei autospeciale de stingere, trei echipaje SMURD, una de descarcerare şi o autoscară, anunţă ISU. 

Etichete: cladire evacuata, incendiu, isu, Pasajul Basarab, vasile milea

0/2 COMENTARII
Adelin Petrisor
18 May 20:47
+0
VOTURI
-0
Scuze, eu eram autistul in cauza.
Adelin Petrisor
18 May 15:42
+0
VOTURI
-0
Un apel anonim la adresa redactiei sustine ca detine informatii privitoare la chistocul de tigara aruncat pe geam, de la etajul 5, din cladirea de vis-a-vis.

Martori oculari sustin ca au auzit un ras dubios la fatza locului, atunci cand a incepul incendiul. Un ras de Gigi Becali autist.

Zvonuri neconfirmate sustin ca ar fi un cuib de drogati in cladirea respectiva si posibil un cult satanic.

Vom reveni cu informatii.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE