Incendiu în Capitală. O casă părăsită arde, pericol de propagare la un bloc de locuinţeUn incendiu a izbucnit, miercuri seară, pe Strada Constantin Stere din Capitală, la o casă părăsită, cu trei etaje, existând pericolul ca flăcările să se extindă la un bloc de locuinţe cu şase etaje, anunţă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti - Ilfov.

Incendiu Bucuresti
Incendiu Bucureşti

UPDATE 22.58: "Mansarda este afectata de incendiu, pericol de prabusire, au fost retrase echipele din interior. Se actioneaza doar din exterior", a explicat purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti, Daniel Vasile.

UPDATE 22.41 Incendiul a fost localizat.Inca mai arde la nivelul acoperişului.

Incendiul a cuprins o suprafaţă de aproximativ 250 de metri din casa părăsită, au precizat reprezentanţii ISU Bucureşti - Ilfov.

Ei menţionează că există pericolul de propagare a focului la un bloc de locuinţe cu şase etaje, aflat în apropierea casei care arde, aflată pe o stradă situată între Calea Griviţei şi Bulevardul Ion Mihalache, în apropiere de staţia de metrou 1 Mai.

Etichete: Bucureşti, incendiu, incendiu București

0/1 COMENTARII
Marcel
22 Dec 19:23
+0
VOTURI
-0
Blocul de sase etaje are toate hartiile in regula? Materiale, aprobari, etc? La ce distanta de casa respectiva a fost construit?
ISU, se aude?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE