INCENDIU în centrul Bucureştiului, la mansarda unei VILE. Două persoane au ajuns la spital FOTOUn incendiu a izbucnit miercuri dimineață la mansarda unei case din centrul capitalei, pe str. Beldiceanu Nicolae, nr. 4. Pompierii au intervenit de urgenţă, două victime au fost transportate la Spitalul Floreasca.

Incendiu in Bucuresti
Incendiu în Bucureşti

Incendiul s-a întins pe o suprafață de aproximativ 800 mp. Pompierii au intervenit cu opt autospeciale de stingere, trei autoscări, o mașină de descarcerare și patru ambulanțe SMURD.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU București, două persoane se află în îngrijirea echipajelor SMURD. Un bărbat are arsuri minore la nivelul feței, iar o femeie a suferit un atac de panică.

Accesul în zonă se face îngreunat din cauza străzii înguste și a mașinilor parcate.

Până la sosirea pompierilor, trei persoane reușiseră să părăsească imobilul afectat de flăcări, a precizat reprezentantul ISU București.

La fața locului intervin șase autospeciale de stingere, două autoscări, o mașină de descarcerare și trei ambulanțe SMURD. Adrian Marin a arătat că se vor mai trimite încă trei autospeciale.

Etichete: Bucureşti, incendiu, incendiu București

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE