INCENDIU în centrul Capitalei. Elevii unei şcoli au fost EVACUAŢI din cauza fumuluiUn incendiu a izbucnit, vineri, la o clădire din vecinătatea unei şcoli din centrul Capitalei. Potrivit primelor informaţii, acoperişul clădirii arde pe o suprafaţă de 200 de metri pătraţi. Mai multe echipaje de pompieri au intervenit pentru stingerea flăcărilor.

INCENDIU in centrul Capitalei
INCENDIU în centrul Capitalei

Un incendiu violent a izbucnit, vineri, la o clădire aflată pe Strada Şcoalei nr 8, din apropierea Şcolii gimnaziale Tudor Arghezi din Capitală.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Bucureşti - Ilfov, Daniel Vasile, flăcările au cuprins 200 de metri pătraţi din acoperişul clădirii.

La faţa locului au fost trimise şapte autospeciale de stingere, a spus Daniel Vasile, care a precizat că nu există victime.

Pompierii au intervenit pe toate laturile clădirii pentru stingerea incendiului. După aproximativ o oră, focul a fost localizat, iar pompierii au decopertat acoperişul pentru a elimina toate focarele.

Aproximativ 200 de elevi ai Şcolii Tudor Arghezi şi personalul administrativ au fost evacuaţi, iar mai mulţi părinţi au venit la şcoală pentru a-şi lua copiii, scrie news.ro.

"Copiii sunt în siguranţă, nu au fost răniţi, nu sunt panicaţi de producerea incendiului. Evacuarea s-a făcut în mod organizat, coordonat de conducerea scolii şi a personalului administrativ", a spus Daniel Vasile.

Etichete: incendiu București, incendiu clădire bucureşti

0/1 COMENTARII
miha
16 Sep 16:54
+0
VOTURI
-0
Trist si accesul pompieri a fost blocat din cauza masinilor parcate illegal pe trotuar... :(

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE