Incendiu în Centrul Vechi al Capitalei. Pompierii au intervenit VIDEOMomente de panică în Centrul Vechi din Bucureşti. Un incendiu a izbucnit într-o clădire.

Incendiu in Bucuresti
Incendiu în Bucureşti

Un incendiu a izbucnit marţi seara în Centrul Vechi al Capitalei. Din primele informaţii, flăcările s-au aprins în sediul băncii BCR.

"In jurul orei 19:30 a fost un scurtcircuit la un cablu electric, pe fatada cladirii BCR, Regina Elisabeta nr. 5. A ars un metru liniar de cablu. In interior nu au fost pagube. La fata locului au fost 3 autospeciale de stingere, 1 smurd, 1 descarcerare, 1 autoscara. Nu au fost persoane ranite", a declarat Daniel Vasile, purtator de cuvant ISU Bucuresti.

 

Etichete: incendiu, incendiu centru vechi, incendiu in bucuresti, incendiu in capitala

0/3 COMENTARII
Basescu
15 Dec 17:30
+0
VOTURI
-0
Parca m-as duce cand termin serviciul sa vizitez si eu ...prima cladire din Romania cu fatada pe interior! :-) Nici nu observasem initial teribila balbaiala a redactorilor... Doar dupa ce am citit comentariul lui Cris am realizat. :-)

Poate ca b365 nu este site de stiri ci site de glume! Asta ar explica modul in care sunt scrise articolele...
Cutarica
15 Dec 14:38
+0
VOTURI
-0
@Cris
Si nu doar ca a provocat momente de panica dar s-a si intervenit in mare forta, cu 3 autospeciale de stingere (3 la metru adica :-) ), un echipaj SMURD (sa resusciteze cablul), 1 descarcerare (poate sa descarcereze cablul din perete...) si 1 autoscara.

Nu stiu cum sa spun dar uneori parca ISU exagereaza la interventii de-astea, adica trimite prea multe echipaje, multi oameni etc. In cazul de fata puteau trimite pentru inceput un singur echipaj care vedea si despre ce e vorba si incerca stingerea incendiului si, doar daca situatia o impunea, puteau trimite si restul de echipaje!... Dar si panica asta lucreaza putin la subconstientul maselor, nu-i asa...
Cris
14 Dec 09:38
+0
VOTURI
-0
Deci a ars 1m de cablu electric pe fatzada cladirii BCR dar incendiul a fost in interior si a provocat "momente de panica", nu?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE