INCENDIU ÎN CLUB COLECTIV: Ambii chitariști ai formației Goodbye to Gravity au muritINCENDIU ÎN CLUB COLECTIV: Mihai Alexandru și Vlad Telea, chitariștii formației Goodbye to Gravity, au decedat în urma incendiului din Club Colectiv. Alex Pascu, basistul trupei, este internat la Spitalul Floreasca, iar solistul Andrei Găluț este în stare gravă la Spitalul Elias. 

INCENDIU IN CLUB COLECTIV: Ambii chitaristi ai formatiei Goodbye to Gravity au murit
INCENDIU ÎN CLUB COLECTIV: Ambii chitariști ai formației Goodbye to Gravity au murit
Foto: Facebook - Goodbye to Gravity

INCENDIU ÎN CLUB COLECTIV: Mihai Alexandru si Vlad Telea, chitaristii formatiei Goodbye to Gravity, si-au pierdut viata in urma incendiului din Club Colectiv de vineri noapte, informeaza EurActiv.ro, care citeaza surse apropiate formatiei.

INCENDIU ÎN CLUB COLECTIV:  Alex Pascu, basistul trupei, este internat la Spitalul Floreasca, de ieri seara. In acest moment, Pascu a suferit doua interventii chirurgicale si este sedat pentru o perioada de patru zile. Basistul are arsuri pe circa 30% din suprafata corpului, dar acestea nu sunt atat de profunde precum in cazul altor victime.

Andrei Galut, solistul trupei Goodbye to Gravity, este internat in stare grava la Spitalul Elias, cu arsuri si intoxicatie cu fum. Solistul este ventilat mecanic, conform familiei acestuia.

INCENDIU ÎN CLUB COLECTIV:  Despre tobosarul trupei, Bogdan Lavinius, EurActiv.ro nu detine informatii confirmate.

Etichete: Alex pascu, Andrei Galut, colectiv, Goodbye to Gravity, incendiu, Mihai Alexandru, Vlad Țelea

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE