INCENDIU ÎN CLUB COLECTIV: Au fost doar patru artificii de tort: 2 pe scenă și 2 pe stâlpiINCENDIU ÎN CLUB COLECTIV: "Cum m-a ocolit moartea pe 30 octombrie, Clubul Colectiv Bucuresti" este titlul unui articol postat pe blogul personal de unul dintre tinerii aflați în clubul Colectiv în momentul în care a izbucnit incendiul. Tânărul scrie că au fost doar patru artificii de tort, două fiind așezate pe scenă, iar două pe stâlpi. Incendiul a pornit când unul dintre acești stâlpi a luat foc. 27 de tineri au murit vineri seară în urma incendiului din Clubul Colectiv, iar alți 146 sunt internați în spital, mulți dintre ei în stare critică. 

INCENDIU IN CLUB COLECTIV: Au fost doar patru artificii de tort: 2 pe scena si 2 pe stalpi
INCENDIU ÎN CLUB COLECTIV: Au fost doar patru artificii de tort: 2 pe scenă și 2 pe stâlpi

INCENDIU ÎN CLUB COLECTIV: " Scriu asta pentru ca nu pot dormi, pentru ca in noaptea asta am simtit ca traiesc o invazie de oameni arsi din cap pana in picioare, fara par ramas pe cap, cerand ajutor si apa. Oameni plangand in hohote si strigand "Unde e Alina, unde a ramas Alina?". Aud si acum in timpan oameni care strigau "Unde pula mea sunt pompierii, au trecut 15 minute de cand am dat telefon". Vad mame plangand si oameni bagati in saci de catre alti oameni cu vesta fosforescenta. Vad cum dupa ani de zile ma inchin si ii multumesc lui Dumnezeu ca sunt intreg, iar la fiecare final de discutie pe care o am cu cineva zic 'Doamne fereste". Daca m-ar intreba cineva cum arata Apocalipsa, as zice ca arata exact ca aceasta noapte...", scrie Alex Teodorescu pe blogul său. 

"NU A FOST NICIUN SPECTACOL PIROTEHNIC, nu a venit niciun fachir, nu a tras nimeni cu tunul, nimic de genul asta. Doar 4 artificii de tort, 2 puse in fata scenei, doua pe 2 stalpi de sustinere ai salii. Nimic prea spectaculos... La fel de bine putea ardea si o sufragerie la aniversarea copilului tau pentru ca in tort i-ai infipt 2 artificii care ard 10-15 secunde. Asta a fost tot spectacolul pirotehnic... Trupa s-a laudat cu show pirotehnic pentru a atrage publicul, declaratia este mult prea pompoasa pentru ceea ce s-a intamplat de fapt...

INCENDIU ÎN CLUB COLECTIV:  Pe la jumatatea programului aceste artificii s-au aprins, si odata cu ele, una dintre artificii a aprins izolatia audio a salii, care dupa cum stim, in marea majoritate a cazurilor e ori din burete, ori din cofraje de oua, in functie de buget. La Colectiv, izolatia cred ca a fost de burete(in niciun caz carton de oua), la fel ca in oricare alt club din Romania care e interesat de asa ceva. Nu a explodat nimic, nicio conducta...
Initial, nu s-a panicat nimeni, solistul Andrei Galut si-a pastrat calmul cerand pe un ton foarte calm un extinctor pentru a remedia problema din scurt. Nu a venit acel extinctor. Dumnezeu stie daca Colectivul avea extinctor si nu s-a implicat nimeni sa stinga o flacara, sau nu a existat asa ceva in sala vreodata. Ca oricare alt roman care iese din casa, nu ne-am pus niciunul din cei care eram acolo problema "Are Colectivu' extinctor ca sa nu mor in incendiu? N-are. Ok. Nu merg ca mor." Cine face asta? Cine se astepta la asta? Probabil ca dupa acest incident: toata lumea, dar pana ieri absolut nimeni...", mai scrie tânărul. 

Etichete: artificii, club colectiv, incendiu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h