INCENDIU ÎN CLUB COLECTIV: Mărturia unui părinte: Am crezut că este o farsăINCENDIU ÎN CLUB COLECTIV: Mama unui băiat aflat în stare gravă la Spitalul Municipal a povestit cum vineri seară, în jurul orei 23.00, a fost sunată de o asistentă de pe ambulanță și a fost anunțată că băiatul ei este grav rănit. Femeia spune că inițial a crezut că e o farsă. După ce a deschis televizorul temerile au devenit realitate. Femeia știa că băiatul ei era în club Colectiv. 

INCENDIU IN CLUB COLECTIV: Marturia unui parinte: Am crezut ca este o farsa
INCENDIU ÎN CLUB COLECTIV: Mărturia unui părinte: Am crezut că este o farsă

INCENDIU ÎN CLUB COLECTIV: "Am aflat aseară în jurul orei 11. M-a sunat o asistentă de pe ambulanță pentru că copilul meu este accidentat grav. Inițial nu am crezut, am crezut că e o farsă, dar apoi am dat drumul la televizor și am văzut ce s-a întâmplat. Știam că este este în acel club. Acum este intubat,  este inconștient. Atât mi-au spus. Nu am reușit să îl văd. Are arsuri pe față. El a fost cu un băiat și o fată. Fata e conștientă. Băiatul nu a fost găsit nici acum de mama lui", a declarat Maria Popa, mama uneia dintre victime. 


INCENDIU ÎN CLUB COLECTIV: Un incendiu puternic izbucnit vineri seară, în Clubul Colectiv din Bucureşti, în timpul unui concert, s-a soldat cu moartea a 27 de persoane şi rănirea altor aproape 200. Victimele au fost transportate la mai multe spitale din Capitală, 146 fiind în continuare internate. Parchetul Tribunalului Bucureşti anchetează cauzele incendiului, urmând să facă cercetări pentru ucidere din culpă şi apoi să stabilească cine ar fi vinovaţii pentru această tragedie.


Etichete: club colectiv, incendiu, rănit, spital

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE