INCENDIU ÎN CLUB COLECTIV: Primele concluzii: ”S-a folosit un singur extinctor”INCENDIU ÎN CLUB COLECTIV:  Experții au ridicat mai multe probe de la Club Colectiv, unde vineri seată a izbucnit un incendiu în care au murit 27 de persoane și au fost rănite alte 184.

Insotitorii ranitilor din Colectiv cer Guvernului sa extinda ajutorul financiar, pentru recuperare
Însoțitorii răniților din Colectiv cer Guvernului să extindă ajutorul financiar, pentru recuperare
Foto: realitatea.net

INCENDIU ÎN CLUB COLECTIV:  Un expert din INSEMEX, institutul care va determina cauzele producerii incendiului, susține că în clubul Colectiv s-a folosit un singur extinctor în încercarera de a stinge flăcările care au cuprins, ieri seară, pereții localului.

INCENDIU ÎN CLUB COLECTIV:  Astăzi s-au prelevat probele necesare care vor constitui dovezi în acest dosar și au fost audiați cei trei acționari ai localului, urmând ca mâine să mai aibă loc o serie de audieri.

Totodată, mâine se vor face și autopsiile celor care și-au pierdut viața în această tragedie

INCENDIU ÎN CLUB COLECTIV:  ”S-au găsit urme textile, urme de materiale arse, așteptăm să vedem ce tip de articole piritehnice au fost folosite. Am găsit un singur extinctor folosit. Focul a pornit de lângă scenă. Erau materiale de antifonare și pe tavanul clubului”, a declarat șeful echipei de cercetare din INSEMEX, George Artur Găman.

Etichete: anchetă, club, colectiv, incendiu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE