INCENDIU ÎN CLUB COLECTIV: Un minor de 15 ani printre cei decedațiINCENDIU ÎN CLUB COLECTIV: Un băiat de 15 ani se numără printre cele 27 de persoane care şi-au pierdut viaţa în incendiul din Clubul Colectiv din centrul Capitalei. Informația a fost confirmată de directorul Institutului de Medicină Legală ”Mina Minovici”, Dan Dermengiu.

INCENDIU IN CLUB COLECTIV: Un minor de 15 ani printre cei decedati
INCENDIU ÎN CLUB COLECTIV: Un minor de 15 ani printre cei decedați

INCENDIU ÎN CLUB COLECTIV: Un adolescent de 15 ani a decedat în urma incendiului din Clubul Colectiv de vineri seară. Dan Dermengiu a spus că, până la ora transmiterii acestei ştiri, adolescentul este singurul minor identificat printre cele 27 de persoane decedate, scrie Mediafax. 

El a precizat că majoritatea persoanelor decedate aduse vineri noapte la Institutul de Medicină Legală ”Mina Miniovici” erau neidentificate, iar până sâmbătă la orele prânzului fuseseră identificate 18 din cele 27 de victime.

INCENDIU ÎN CLUB COLECTIV: Dermengiu a mai spus că medicii legişti ar urma să finalizeze sâmbătă seară procedura de identificare a celor 27 de persoane decedate în incendiul din club, astfel încât duminică să poată fi făcute autopsiile.

Etichete: club colectiv, decedat, incendiu, victime

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE