Incendiu în Piaţa Romană. Un bărbat a muritIncendiu în Piaţa Romană. Patru autospeciale de stingere, o autoscară și o ambulanță s-au deplasat duminică seară în Piața Romană nr.9, în urma unei alerte după ce fumul provenind de la incendiul iscat la ghena de gunoi aflată la subsolul unui bloc a pătruns în imobil, potrivit ISU București.

Incendiu Bucuresti
Incendiu Bucureşti

Incendiu în Piaţa Romană. Un bărbat de circa 60 de ani, găsit de pompieri în stop cardio-respirator, la subsolul blocului din Piaţa Romană din Capitală, unde a izbucnit, duminică seară, un incendiu cu degajare mare de fum, a fost declarat decedat după ce echipele de salvare au încercat să-l resusciteze aproximativ o oră, anunţă ISU Bucureşti-Ilfov.

În urma incendiului izbucnit duminică seară, la ghena unui bloc din Piaţa Romană, un bărbat şi-a pierdut viaţa. El a fost găsit de pompieri în stop cardio-respirator, la subsolul imobilului. Deşi echipajele de urgenţă i-au făcut manevre de resuscitare aproximativ o oră, bărbatul a decedat.

Incendiu în Piaţa Romană. Persoană găsită de pompieri posibil în stop cardio-respirator în urma incendiului din Piaţa Romană, arată news.ro.

"La incendiul din Piaţa Romană nr. 9, în timpul verificării boxelor de la subsol a fost găsită o persoană (bărbat, aproximativ 50-60 ani), posibil în stop cardio-respirator", au anunţat reprezentanţii ISU, după ce, iniţial, transmiseseră că nu au existat victime.

Fumul s-a propagat pe casa scării, fiind posibilă pătrunderea lui în apartamente.

Incendiu în Piaţa Romană. Incendiul a fost stins de pompieri, constituindu-se totodată echipe de căutare-salvare ce au verificat toate spațiile, atât din interior cât și din exterior, cu ajutorul autoscării.

Nu a fost necesară evacuarea locatarilor blocului și nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Etichete: Bucureşti, incediu piata romana, incendiu București

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE