Incendiu în subsolul sediului Poliţiei Transporturi din Gara de Nord. O victimă în stare GRAVĂUn bărbat este internat în stare critică la Spitalul de Urgenţă "Floreasca" din Capitală, în urma unui incendiu izbucnit, în noaptea de marţi spre miercuri, în subsolul sediului Poliţiei Transporturi Feroviare din Gara de Nord.

Incendiu Bucuresti
Incendiu Bucureşti

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov, Daniel Vasile, incendiul a fost anunţat marţi seară, în jurul orei 23.45, iar la faţa locului au ajuns trei autospeciale, un echipaj de descarcerare şi o ambulanţă SMURD.

Vasile a precizat că incendiul se manifesta la subsolul sediului Poliţiei Transporturi din Gara de Nord, iar pompierii au găsit în interior un bărbat cuprins de flăcări. Reprezentantul ISU a mai spus că bărbatul, în vârstă de 30 de ani, a fost scos de către echipajele de intervenţie, fiind preluat de o ambulanţă şi transportat în stare gravă, cu arsuri pe 90 la sută din suprafaţa corpului, la Spitalul de Urgenţă "Floreasca".

Purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov a mai spus că incendiul a fost stins în scurt timp, precizând că în încăperea cuprinsă de incendiu erau depozitate cartoane şi obiecte de mobilier.

Reprezentanţii Spitalului "Floreasca" au declarat, miercuri dimineaţă, pentru News.ro că bărbatul este în stare critică, având răni profunde pe toată suprafaţa corpului, iar mâinile îi sunt carbonizate. Medicii spun că are şanse minime de supravieţuire.

Primele informaţii arată că victima este o persoană fără adăpost.

Etichete: Gara de Nord, incendiu, incendiu București, incendiu gara de nord

0/2 COMENTARII
Cristian
15 iun 13:45
+0
VOTURI
-0
Oferim urgent lucru pe internet: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: cristianproject210@gmail.com
Cris
14 iun 19:28
+0
VOTURI
-0
Persoana fara adapost in subsolul Politiei?
Si nu doar atat, dar aduce cartoane si mobila acolo, si mai si face focul?

Politistii de acolo trebuie demisi urgent!
Cum e posibil ca in cladirea in care muncesc ei sa traiasca o persoana "fara adapost"?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE