INCENDIU în SUBTERAN în zona Baba Novac - Mihai Bravu. Traficul a fost OPRIT pentru mai multe oreTraficul rutier este oprit, duminică dimineaţă, în zona Baba Novac - Mihai Bravu din Bucureşti, din cauza unui incendiu ce se manifestă în subteran. Măsura a fost luată după ce fum dens şi negru continuă să iasă pe gurile de aerisire, a anunţat Brigada Rutieră.

Incendiu in subteran
Incendiu în subteran

Problemele au fost semnalate duminică dimineaţă, în jurul orei 09.00, la intersecţia străzilor Baba Novac şi Mihai Bravu, la nivelul carosabilului fiind observat fum dens ieşind din gurile de canalizare. În zonă au fost trimise mai multe echipaje de la Rutieră care au decis ca traficul rutier să fie deviat, pe ambele sensuri, între Piaţa Muncii şi Dristor, informează Biroul de Presă al Brigăzii Rutiere a Capitalei.

"Până la remedierea situației de către cei în drept, polițiștii rutieri vor aplica deviere în ambele sensuri, între Piața Muncii și Dristor. Recomandăm conducătorilor auto să folosească rute ocolitoare pentru această zonă, respectiv str. Dristor, Calea Călărașilor - Bv. Basarabia", informează Biroul de Presă al Brigăzii Rutiere a Capitalei.

La faţa locului au fost trimise mai multe echipaje de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov, fiind vorba despre un incendiu ce se manifestă în canalul subteran din zonă.

Poliţiştii de la Rutieră le recomandă conducătorilor auto să evite zona sau să folosească rute ocolitoare, respectiv str. Dristor- Calea Călăraşilor-bulevardul Basarabia.

Etichete: Bucureşti, incendiu, incendiu București, incendiu in subteran, trafic oprit

0/3 COMENTARII
vladut
14 Nov 19:39
+0
VOTURI
-0
Evident NU exista o legatura. Sau, daca exista si aveti dovezi, va invit sa le faceti publice.
Aveti dovezi, nu? Ca doar nu vorbiti doar asa, sa va aflati in treaba, nu?

Doar pentru ca s-a lucrat in acea zona nu este un motiv sa spuneti ca de-aia a luat foc ceva.
Boschetarii au dat foc la ceva in canalele de termoficare. Asta-i tot. Nu coruptie, nu clientela politica, nu primarie. Explicatia cea mai simpla e, cateodata, si cea corecta.
vlad
14 Nov 09:58
+0
VOTURI
-0
S-a lucrat peste o luna fix in zona aia... evident exista o legatura. Nu ar trebui trasa la raspundere firma care si-a batut joc de catre primarie?? Dar cum sa se intample asta cand toate firmele astea sunt clientelare politic??
ccx
13 Nov 12:05
+0
VOTURI
-0
Digi24: "Conform șefului echipajului de pompieri, în interiorul canalizării, temperatura a ajuns la 1500 de grade Celsius, iar la gura canalizării, temperatura este de 200 de grade Celsius."

Baaa, nu sunteti zdraveni? Fierul se topeste la 1538 de grade Celsius! Asta inseamna ca toate tevile Radetului din acea zona sunt duse!
Pe o nota optimista insa, sa lase incendiul in pace si se stinge singur cand vor pocni tevile alea. Dar cei din zona nu vor mai pupa caldura iarna asta.

Dati bani cersetorilor! Uitati-va ca si ei va ajuta! Va calesc! La ce va trebuie caldura? Suportati, ca de-aia le plangeti de mila aurolacilor si-i umpleti de bani prin tramvaie!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE