Incendiu într-un bloc din cartierul Dorobanţi. O persoană a fost transportată la spital UPDATEIncendiul izbucnit vineri într-un apartament al unui bloc din Sectorul 1 al Capitalei, în cartierul Dorobanţi, a fost stins după aproximativ o oră. Şapte persoane au fost evacuate din clădire, dintre care trei au fost expuse la fum. Un bărbat fost transportat la spital.

Incendiu in Bucuresti
Incendiu în Bucureşti

Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov, incendiul a izbucnit într-un apartament de la etajul 4 al unui bloc din Sectorul 1 al Capitalei, din cartierul Dorobanţi, unde pompierii au găsit multe materiale textile, mase plastice şi din lemn. Fumul foarte gros a afectat şase apartamente.

Din clădire au fost evacuate şapte persoane, trei fiind expuse la fum. Dintre acestea, un bărbat a fost transportat la Spitalul Floreasca din Capitală.

La faţa locului au acţionat patru autospeciale, o autoscară, un echipaj de descarcerare şi un echipaj SMURDCiteste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/incendiu-intr-un-bloc-din-capitala-pompierii-intervin-de-urgenta_397752.html#ixzz53zVIQJoy

Etichete: incendiu, incendiu București

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE