INCENDIU IZVOR. O a doua CLĂDIRE a luat FOC. Bilanţul FINAL anunţă ZECE VICTIME FOTOINCENDIU IZVOR. Un al doilea incendiu a avut loc miercuri într-o clădire din spatele căminului studenţesc care a luat foc la Izvor. ISU anunţă zece victime preluate de SMURD şi transportate la spitalele din zonă.

UPDATE 20.37 ISU anunţă că incendiul a pornit de la o cameră de locuit, de 20 de metri pătraţi  din incinta căminului. Pompierii au acţionat pe două direcţii, luptând atât pentru stingere incendiului respectiv, cât şi pentru căutarea şi evacuare victimelor cu autoscările, pe faţadele clădirii.

UPDATE 20.33 Bilanţul final anunţă 10 persoane care au fost expuse la fum. Patru dintre acestea au ajuns la Spitalul Floreasca, patru la Spitalul Universitar şi două pers au refuzat spitalizarea. Astfel, este vorba de 2 bărbaţi şi şase femei internaţi în spitalele bucureştene.

UPDATE 20.24. O altă ambulanţă se îndreaptă spre Spitalul Universitar.

UPDATE 20.18 Toate victimele suferă de  expunere la fum, dar sunt în stare stabilă. Unele dintre acestea refuză transportul la spital. Două dintre ambulanţe se îndreaptă spre Spitalul Floreasca.

INCENDIU IZVOR. Un al doilea incendiu a avut loc miercuri seara în spatele cladirii care a ars mai devreme la Izvor, într-un alt corp de cladire, anunţă reprezentanţii ISU. Incendiul a avut loc la etajul al doilea al unei clădiri de lângă Teatrul Bulandra, pe Splaiul Independenței.

Bilanţul final vorbeşte de 10 victime, opt de sex feminin şi două de sex masculin. Patru dintre victime au fost coborâte cu autoscara de la etajul doi. 

INCENDIU IZVOR. La locul incendiului au ajuns opt echipaje SMURD şi o autoscară. Efectivul a fost suplimentat până la 13 echipaje SMURD. De asemenea, Detaşamentul Special Salvatori a participat cu patru maşini de pompieri.

Incendiul a fost lichidat. Potrivit reprezentanţilor ISU incendiul a pornit dintr-o singură cameră, unde a ars cu flacără violentă, ca apoi să se propage la o a doua. 

INCENDIU IZVOR. Primul incendiu a izbucnit miercuri după-amiază, într-un cămin al Universității de Medicină și Farmacie Carol Davila, situat la Podul Izvor. Opt persoane au fost evacuate, iar două dintre ele au avut nevoie de îngrijire medicală. Focul a izbucnit într-o cameră din cămin și a afectat 20 de metri pătrați, însă principala problemă a fost fumul care s-a degajat către partea superioară a clădirii, a anunțat ISU.

La fața locului au fost aduse 5 autospeciale de stingere, o autoscară, un echipaj de descarcerare, două ambulanțe SMURD și una de la SABIF. Două tinere au avut nevoie de îngrijire medicală- li s-a administrat oxigen prin mască. Una dintre ele a refuzat transportul la spital. În jurul orei 15.55, incendiul a fost lichidat.

Etichete: al doilea incendiu izvor, incendiu, incendiu București, incendiu cladire izvor, incendiu izvor, incendiu la izvor, SMURD, victime incendiu izvor

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h