Incendiu la FACULTATEA de MEDICINĂ VETERINARĂ din Bucureşti. Acoperişul crematoriului a luat focUn incendiu a izbucnit, luni seară, în clădirea Facultăţii de Medicină Veterinară din Bucureşti. Acoperişul crematoriului a luat foc, flăcările întinzându-se pe o suprafaţă de 20-30 de metri pătraţi. Pompierii au intervenit cu şase autospeciale de stingere şi o autoscară.

Incendiu la Facultatea de Medicina Veterinara din Bucuresti
Incendiu la Facultatea de Medicină Veterinară din Bucureşti

UPDATE 20.15 Incendiul a fost stins în mai puţin de o oră.

UPDATE 19.38 Incendiul a fost localizat, se lucrează pentru lichidarea sa. La faţa locului au rămas două autospeciale şi o autoscară.

Acoperişul crematoriului Facultăţii de Medicină Veterinară a fost cuprins de flăcări, după ce astereala de pe o suprafaţă de 20-30 de metri pătraţi a luat foc chiar în dreptul coşului de fum.

Autorităţile au intervenit cu şase autospeciale de stingere, şi mai multe echipaje SMURD şi de descarcerare, alături de o autoscară, potrivit purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti - Ilfov, Daniel Vasile.

Din primele informaţii se pare că nu sunt persoane surprinse în interior. Pompierii lucrează la stingerea incendiului, din interior, la nivelul podului. Specialiştii spun că nu există posibilități de propagare, deoarece crematoriul nu are etaj şi nu se află în apropierea altor clădiri.

Etichete: crematoriu, Facultatea de Medicină Veterinară, incendiu București, incendiu facultatea de medicina veterinara

0/1 COMENTARII
primarele
22 Mar 07:48
+0
VOTURI
-0
Dar cum e posibil sa existe un crematoriu care sa functioneze in centrul capitalei? Aia de la mediu dorm pe ei? Acum inteleg de pe unde vin toate putorile infecte din jegul asta de oras. Ard unii caii, cainii si cine mai stie ce chiar in buricul targului. Protan si cate altele or mai exista!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE