Incendiu la o casă din București GALERIE FOTOUn incendiu a izbucnit, luni, la o casă din Capitală. Incendiul a cuprins circa 150 de metri pătrați, însă din fericire nu a făcut victime. Focul a fost stins în mai bine de două ore, întrucât în hidranții din zonă nu era presiune și au fost necesare patru autocinsterne cu apă.

UPDATE:  ISU acționează pentru stingerea incendiului cu 4 autospeciale, însă, cum pe hidranți nu este presiune și alte resurse de apă nu există în zonă, au fost trimise la fața locului patru autocisterne cu apă.

Incendiul a izbucnit la o casă cu un etaj și mansardă de pe Drumul Lăpuș și s-a extins pe aproximativ 150mp, conform ISU București-Ilfov. Pentru stingerea incendiului au intervenit cinci autospeciale cu apă și spumă, un echipaj de descarcerare, fiind folosită și o autoscară. Incendiul nu a făcut victime, însă la fața locului a venit și o ambulanță deoarece o femeie de aproximativ de 52 de ani a făcut atac de panică. I s-a administrat oxigen și acum este în regulă, anunță sursa citată.

Notă: Autoritățile au anunțat inițial că imobilul este situat pe str. Muntele Găina.

foto: ISU București-Ilfov

Etichete: incendiu, incendiu București, isu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE