Incendiu la o clădire din Centrul Vechi al Capitalei. Pompierii s-au luptat cu flăcărilePompierii au acţionat luni cu patru autospeciale de stingere, a anunţat ISU Bucureşti-Ilfov, pentru a stinge un incendiu care a avut loc pe Strada Franceză din Centrul Vechi al Capitalei. La faţa locului s-au deplasat şi o ambulanţă SMURD, o maşină de descarcerare şi o autoscară.

Incendiu in Bucuresti
Incendiu în București

Clădirea are parter şi două etaje. Incendiul s-a manifestat la nivelul podului, între tavanul fals şi tablă. Potrivit ISUBIF, nu sunt persoane rănite.

Pompierii au intervenit luni, în Centrul Vechi din Capitală, pentru a stinge un incendiu produs la o clădire de două etaje de pe strada Franceză. Nu sunt persoane rănite.

Din acoperiș ieşea fum, iar la intervenție participă 4 autospeciale de stingere, un echipaj SMURD, unul de descarcerare și o autoscară. Incendiul se manifesta la nivelul podului clădirii, între tavanul fals și tablă, iar pompierii încearcă decopertarea. La parter este spațiu comercial, iar la etaje sunt locuințe, anunță ISU.

Etichete: incendiu, incendiu București, incendiu strada franceza

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE