INCENDIU la o hală de pe Şoseaua Ştefăneşti. Patru persoane sunt RĂNITE FOTOUn incendiu a izbucnit, miercuri dimineaţă, la o hală de pe Şoseaua Ştefăneşti, în judeţul Ilfov. Patru persoane au fost rănite. Flăcările au cuprins o suprafaţă de aproximativ 500 de metri pătraţi.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov, Daniel Vasile, la locul incendiului au fost trimise 14 autospeciale de stingere, o autoscară, şase ambulanţe SMURD şi un echipaj de la Detasament Special de Salvatori.

Incendiul a cuprins o suprafaţă de 500 de metri pătraţi, în interiorul halei ard generalizat mase plastice şi material lemnos. În apropiere se află o altă hală, existând riscul ca flăcările să se extindă şi la aceasta.

Patru persoane sunt rănite, acestea fiind preluate de echipajele SMURD. Răniţii, trei bărbaţi şi o femeie, cu vârste cuprinse între 23 şi 37 de ani, au arsuri la faţă şi mâini. Doi dintre răniţi sunt transportaţi la Spitalul Pantelimon şi ceilalţi doi la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală.

Daniel Vasile a precizat că există informaţii că alte două persoane ar fi fost în hala cuprinsă de flăcări.

Etichete: incendiu hala, incendiu ilfov, incendiu soseaua stefanesti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE