Incendiu la un complex comercial de mobilă din zona Băneasa Shopping City - videoUn incendiu a izbucnit, duminică, la un complex comercial de mobilă din zona Băneasa Shopping City, acesta manifestându-se la o anexă unde, potrivit primelor informaţii, se reciclează material lemnos. 

Incendiu in Baneasa
Incendiu în Băneasa

UPDATE: ISU București anunță că incendiul a fost lichidat.

S-a intervenit cu cinci autospeciale cu apă și spumă, o autoscară și o ambulanță Sabif. Din primele cercetări, incendiul s-a manifestat la un motor al unui utilaj cu extindere la materialul lemnos aflat în incapere. Incendiul s-a manifestat pe 10mp, suprafața inundată cu fum, aproximativ 200mp.

În acest moment, au fost identificate două persoane, bărbați, aprox 35 ani, unul expus la fum, refuză transportul, cel de-al doilea cu atac de panică și expunere de fum, transportat la spital de către ambulanța Sabif.

Incendiu la un complex comercial ce comercializeaza mobila din zona Băneasa Shopping City, anunţă ISU Bucureşti-Ilfov. 

Din primele informaţii, incendiul se manifesta la o anexa în care, se pare, se recicleaza material lemnos. Nu sunt victime, anunţă ISU.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov, un incendiu a izbucnit la un complex comercial care vinde mobilă din zona Băneasa Shopping City.

Incendiul se manifestă la o anexă în care, se pare, se reciclează material lemnos, fiind degajări mari de fum.

Reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov spun că, până în prezent, nu au fost semnalate victime.

Etichete: Băneasa, incendiu

0/1 COMENTARII
Jessica Smith
15 oct 15:34
+0
VOTURI
-0
După ce a fost în relație cu Wilson timp de șapte ani, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul era zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care am avut-o pentru el, l-am rugat cu totul , Am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema pe cineva online și ea mi-a sugerat să contactez un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă care să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care nu crede în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, Vroiam să spun o vrăjitoare numită Dr Zuma zuk și i-am trimis un e-mail și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că fostul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja și surprinzător a doua zi, era în jurul orei 16:00. Ex-ul meu ma sunat, eram atat de surprins, am raspuns la apel si tot ce a spus a fost ca a fost atat de rau pentru tot ce sa intamplat, ca a vrut sa ma intorc la el, ca ma iubeste atat de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singura vrăjitoare reală și puternică, care ma ajutat cu propria mea problemă și care este diferită de toate cele false acolo. Oricine ar putea avea nevoie de ajutorul vrăjitorului, e-mailul său: spiritualherbalisthealing@gmail.com sau sunați-l la +2348164728160, îl puteți trimite prin e-mail, dacă aveți nevoie de asistența lui în relația dvs. sau altceva. CONTACT-L ACUM PENTRU SOLUȚIE LA TOATE PROBLEMELE DUMNEAVOASTRĂ

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE