INCENDIU pe autostrada A1. O semiremorcă a luat focSemiremorca unui camion încărcat cu făină a luat foc pe autostrada A1 la kilometrul 40 vineri dimineață, pe sensul de mers spre București, circulația fiind blocată pe sensul Pitești-Capitală.

INCENDIU pe autostrada A1
INCENDIU pe autostrada A1

UPDATE: TRAFICUL a fost reluat.

O autospecială cu apă și spumă din cadrul Detașamentului Bolintin Deal al ISU Giurgiu intervine la fața locului, potrivit Agerpres.

"În această dimineață am fost anunțați prin 112 de șoferul unui camion că semiremorca pe care o tracta a luat foc în timpul mersului. Până la sosirea pompierilor, șoferul a reușit să decupleze semiremorca de partea din față a camionului și a așteptat intervenția pompierilor", a declarat Cristian Virag, purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu.

Traficul a fost deviat dinspre Pitești către Capitală, a anunțat comisarul șef Cătălin Bocai de la Centru INFOTRAFIC. Circulația rutieră a fost deviată pe ruta: A1 kilometrul 43 — Vânătorii Mici (DN7) — Bolintin Vale (DN7) — A1 kilometrul 30.

"Se estimează ca în aproximativ jumătate de oră circulația rutieră să fie reluată. Nicio persoană nu a fost rănită, iar autotrenul a fost scos în banda de urgență", a adăugat Bocai.

Etichete: incendiu a1, incendiu semiremorcă, trafic blocat A1

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE