INCENDIU PE BD. MAGHERU, LÂNGĂ KFC, la Romană. Două victime, la spital. FOTO & VIDEOUn incediu cu degajare mare de fum a avut loc vineri după-amiază pe Bd. Magheru. O persoană a fost rănită în incendiu - un bărbat - cu arsuri pe 20% din suprafața corpului. Se pare că la ultimul etaj au fost prinse persoane, careau trebuit scoase de pompieri. Un total de zece persoane au fost evacuate. Două femei au fost expuse la fum și sunt tratate de medici. Un bărbat a fost transportat la Spitalul Universitar, iar cele două femei, la Spitalul de Urgență Floreasca. În timpul intervenției, un pompier s-a dezechilibrat de pe scara amplasată pe fațada clădirii și a căzut, dar în picioare, fără a fi rănit. 

Incendiul s-a declanșat la parterul clădirii, foarte aproape de fast-food-ul KFC. Fumul s-a propagat, însă, pe casa scării, până la ultimul etaj - al șaselea. 

"Astazi 06-11-2015, in jurul orelor 17, a avut loc la Piata Romana - KFC un incendiu. Nu au fost urmari grave. Dispozitivul pompierilor a fost impresionant, nu s-au putut apropia insa de fatada cladirii din cauza bolarzilor - bilele care mobileaza spatiul public", a scris Vlad Eftenie, pe blogul personal, care a publicat şi o serie de fotografii de la faţa locului (vezi galeria foto).

Iată şi imagini cu incendiul filmat de sus:

 

incendiu

2:50 epic fail

Posted by Alex Minculescu on Friday, November 6, 2015
 

 

Posted by Alex Minculescu on Friday, November 6, 2015

Pompierii au intrat în interior, anunță ISU București-Ilfov, prin purtătorul de cuvânt, Daniel Vasile. La operațiuni participă patru autospeciale de stingere, trei autoscări, două echipaje SMURD și un detașament special de salvatori.

ISU transmite că există o victimă, un bărbat cu arsuri pe 20% din suprafața corpului. 

S-a constituit un dispozitiv de căutare și salvare pentru toate etajele clădirii și se montează autoscara pentru salvare de la înălțime. 

 

Nu se poate asa ceva!!! Imi pare rau ca nu am filmat inainte! Operatiune de salvare-incendiu in zona Piata Romana.Scara pe care urca un pompier tocmai s-a destabilizat si a cazut... Revin cu amanunte daca reusesc sa aflu ceva. Este incredibil: o noua zi-un nou incendiu!!!

Posted by Christina Dima on Friday, 6 November 2015

Se pare că în interior arde mult material lemnos. 

Etichete: incendiu, incendiu București, Magheru, Piaţa Romană

0/1 COMENTARII
Florin
07 Nov 07:32
+0
VOTURI
-0
Alege drumul pe care poti merge, sa devii celebru in viata.
Nu conteaza cand alegi.Poate sa fie acum sau poate sa nu fie deloc.
Vino sa lucrezi cu noi in echipa si nu vei avea de regretat.
Mai multe detalii dupa ce trimiti"INFO" la adresa de email:
florin_33_2006@yahoo.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE