INCENDIU PUTERNIC pe Calea Griviței, sub Pasajul Basarab. Cum arată restaurantul ars-IMAGINIUn incendiu s-a produs vineri în jurul orei 12:30, pe Calea Griviței nr. 160, sub Pasajul Basarab. Incendiul a fost strins la ora 13:50.

Incendiul a afectat un restaurant și mai multe magazine. Din fericire incendiul nu a fost soldat cu victime, potrivit ISU București.

O tânără de 22 de ani primește îngrijiri la fața locului, în ambulanța SMURD, din cauza expunerii la fum. Tânăr lucra ca ospătăriță în restaurantul afectat de incendiu. Tânăra a fost transportată la Spitalul Elias.

La fața locului au fost trimise 9 autospeciale de stingere, întrucât în zonă nu sunt hidranți. Au fost localizate focarele de incendiu și se lucrează la stingerea lor.

"Bunurile din restaurant au ars în totalitate, incendiul s-a extins pe acoperiș. Incendiul s0-a dezvoltat de la o priză. Erau autospeciale pe trei laturi adiacente ale clădirii afectate. În acest moment au fost îndepărtate și elementele cu potențial de reaprindere. Se va trece la următoarea etapă: audierea martorilor și prelevarea probelor", a declarat Daniel Vasile, purtător de cuvânt ISU București.

Suprafața afectată de incendiu este de 150 mp. 

fum

Din cauza incendiului, în zonă se degajă mari cantități de fum.

Etichete: ISU Bucureşti

0/1 COMENTARII
Ing.
19 dec 15:57
+0
VOTURI
-0
Era ultimul loc din zona aia unde se putea manca bine la preturi decente. Acum au mai ramas doar fast-food-urile din Gara de Nord şi porcăriile toxice şi scumpe pe care le vând.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE