Incendiu puternic în Capitală: Vagoane de tren în flăcări, lângă Podul GrantOpt vagoane garate în apropierea podului Grant au fost cuprinse de flăcări azi-noapte. După două ore, reprezentanţii ISU au reuşit să stingă focul cu zece autospeciale cu apă şi spumă.

Incendiu puternic in Capitala: Vagoane de tren in flacari, langa Podul Grant (Foto realitatea.net)
Incendiu puternic în Capitală: Vagoane de tren în flăcări, lângă Podul Grant (Foto realitatea.net)

Potrivit pompierilor, cel mai probabil focul a pornit de la persoanele fără adăpost care şi-au improvizat locuinţe în vagoane. 8 din 40 de astfel de vehicule s-au făcut scrum. Geamurile au fost pur şi simplu spulberate, iar din mobilier au mai rămas doar câteva bucăţi de fier.

"În jurul 22 am fost anuntati de izbucnirea unui incendiu la vagoane dezafectate. Ardeau 8 vagoane fara victime singura problema este ca nu este apa si a trebuit sa concentram 10 autospeciale cu apa si spuma. O posibila cauza ar fi oamenii strazii care locuiesc", a spus Petre Paraschiv, comandatul grupei de intervenţii, citat de realitatea.net

De ani de zile de când au fost scoase din circulaţie, vagoanele sunt staţionate lângă Podul Grant. Ele sunt folosite pe post de adăpost de oamenii străzii. Nu este prima dată când acestea sunt cuprinse de flăcări.În urmă cu câteva luni, în aceeaşi zonă, alte 11 vagoane dezafectate staţionate au ars tot din cauza oamenilor fără adăpost. 

Etichete: Bucureşti, Capitală, incendiu, isu, Podul Grant

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE