INCENDIU puternic în Dubai, la un hotel de lux situat lângă cea mai înaltă clădire din lumeUn hotel de lux din Dubai, situat în apropiere de cea mai înaltă clădire din lume, Burj Khalifa, a fost cuprins de flăcări, joi seară, înainte de a fi lansate artificiile de Revelion.

INCENDIU puternic in Dubai, la un hotel de lux situat langa cea mai inalta cladire din lume
INCENDIU puternic în Dubai, la un hotel de lux situat lângă cea mai înaltă clădire din lume
Foto: romaniatv.net

Cel puțin 16 persoane au fost rănite, dintre care 14 ușor, în incendiul uriaș care a izbucnit joi seară într-un hotel de lux din Dubai, a informat biroul de presă al guvernului din emirat, potrivit AFP, citat de Româniatv.net. O persoană a fost victimă a unei crize cardiace, însă nu a decedat, și niciun copil nu a fost rănit, a adăugat biroul de presă într-un mesaj pe Twitter.

Martorii prezenți la fața locului au afirmat că flăcări imense au cuprins pereții exteriori ai hotelului. Una dintre persoanele de la fața locului a precizat pentru AFP că incendiul s-a declanșat la puțin timp după ora locală 21.30 (17.30 GMT) și că s-a extins rapid.

În ciuda incendiului uriaş, cerul Dubaiului a fost luminat de zeci de focuri de artificii după miezul nopții pentru a sărbători Anul Nou. Cele mai spectaculoase focuri de artificii au fost trase în jurul celui mai înalt turn din lume, Burj Khalifa — de 828 de metri—, unde s-au adunat mii de spectatori, dintre care numeroși turiști străini.

Etichete: dubai, incendiu puternic

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE