Incendiu puternic în sectorul 5 al Capitalei. Trei case au fost cuprinse de flăcăriPompierii au intervenit, marţi după-amiază, pentru stingerea incendiilor la trei case din Sectorul 5 al Capitalei, zona Ferentari, produse după ce un transformator electric a luat foc şi a generat o avarie parţială a reţelei, precum şi deteriorarea altor transformatoare din zonă, anunţă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti – Ilfov.

Incendiu Bucuresti
Incendiu Bucureşti
Foto: ISU Bucuresti-Ilfov

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Bucureşti – Ilfov, Daniel Vasile, incendiul a izbucnit la un transformator electric de pe strada Toporaşi, cartierul Ferentari, în subteran, la conductoare de curent de 10.000 de volţi. Acesta a generat avaria parţială a reţelei şi deteriorarea altor transformatoare electrice din zonă.

Astfel, din cauza tensiunii de curent au fost afectate şi trei case de pe strada Tocilei, unde s-au produs incendii, arzând o cameră, suprafaţa de 50 de metri pătraţi dintr-un acoperiş şi un contor electric.

Daniel Vasile a mai precizat că traficul în zonă este restricţionat în totalitate, iar linia de curent a fost scoasă de sub tensiune, în timp ce reprezentanţii companiei de electricitate fac în continuare verificări pentru a determina cauza incidentului.

Etichete: incendiu, incendiu București

0/2 COMENTARII
LUCRU LA DOMICILIU
30 Aug 15:57
+0
VOTURI
-0
Va oferim urgent lucru online exclusiv: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: cristianproject210@gmail.com sau accesati site-ul http://bit.ly/2vX6g35
Presedintele Partidului Vietii Autentice
30 Aug 11:02
+0
VOTURI
-0
de vazut: partidulvietiiautentice.wordpress.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE